Vierailija

Pyykit haisee ummehtuneelle, jos ovat tunninkin koneessa ohjelman pysähtymisen jälkeen, ennen ei tällaista ollut. Täytänkö koneen liian täyteen. Miten pesukone kuuluisi puhdistaa? Pesuainelokerikon olen silloin tällöin puhdistanut samoin nukkasihdin, mutta pitäisikö vielä jotain muuta tehdä. Pidän koneen kannen ja rummun auki pesujen välisen ajan.

Kommentit (14)

Klorinia ym. ei varmaan kannata käyttää noin korkeissa lämpötiloissa, se on sitten varmaan eri harjoitus?Toinen hyvä kikka (kuulemma) on annostella pesuaine suoraan rumpuun (pesupallo ym), niin muoviosiin ei kerry mitään kökköjä.

Toinen juttu on luukun tiiviste. Se kannattaa pitää kuivana, itse pyyhin sitä säännöllisesti puhtaaksi ja kuivaksi vedestä, hiekasta, kurasta ym. mitä sinne jää.Pesukoneeseen voi tietty joskus laittaa myös Klorinia tai Domestosta. Silloin ei saa käyttää pyykinpesuainetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyypä koitta ensin pelkällä vedellä ja jos se ei auta niin sit sillä konetiskiaineella. Kiitos neuvoista! Onko jollin vielä joku muu?

ja pese kone sillä pari kertaa ja sen jälkeen JOKA KUUKAUSI yksistään 90 asteen pesuohjelmalla... nykypäivän pesuaineet on niin kovia ja yleinen trendi on se, että pestään pienillä lämpötiloilla... sen takia konetta joutuu pesemään...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat