Vierailija

Ottaa aivoon nää rimpulaliivit, kaksi kärpäslätkää kahden raskauden ja imetyskauden jälkeen on kyl saatava parempaa tukea ja laatua. Hinnalla ei väliä.

Kommentit (8)

Kuten tuossa jo todettiinkin, osalle sopii joku merkki ja toisille joku toinen on parempi. Kunnollisessa liivikaupassa osataan kyllä auttaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin tuos kevääl yhes liiviliikkees jossa mitattiin mun liivikoko, ostin sitten yhdet liivit sieltä ja ne oli kyl liikkees hyvät ja istui kyllä, joku viikko kun olin käyttänyt liivejä joudun todeta, että ei mun tissit kupeissa yksinkertaisesti pysy kun on imetyshistoriaa takana ja tissit sellaiset " löysät" ..:(Toinen juttu on sitten se, että ainakin minä olen huomannut, että liiveissä on vähän sama kuin kengissä, eli saman valmistajan " lesti" ei sovikaan kaikille. :)Laadukkaaseen liivikauppaan vain, siellä mieluusti auttavat!


Gossardin liivit ovat jopa niin hyviä, että mieheni voi ostaa niitä mulle salaa lahjaksi. (kokoni tietysti miehen tiedossa) Aina istuvat ja ovat napakat sekä seksikkäät. Laatua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat