Seuraa 

Nyt pikaisesti vinkkejä kuinka käynnitän synnytyksen " luomuna" . :)

Huomenna aamulla käynnistysaika sairaalassa ja mielummin tietysti luonnollisesti. Viikkoja koossa 38+2. Vähän kyllä selkää kivistää,mutta monta päivää oon jo elätellyt toivoa että kyllä pian varmasti käynnistyy eikä mitään!! On jo saunottu ja siivottu ja lenkkeilty ym. Pitää kai loppujen lopuksi sitten huomenna tyytyä tippaan tai tablettiin..

Kommentit (4)

Siivous, sauna ja seksi :) Seksi lienee oikeasti ainoa, jolla voi olla vaikutusta sekä mekaanisen ärsytyksen että sperman ainesosien vuoksi.

Hiljattain lääkärilehdessä oli artikkeli, jonka mukaan seksiä paljon loppuraskaudessa harjoittaneet synnyttivät viikolla 39,9 ja ilman seksiä elelleet 39,3 (miten nuo viikot lasketaankin?). Itselläni seksi toi tosi rajuja suppareita, joten myös luulin sen edesauttavan, mutta tutkittu tieto kertoo muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ite kokeilin kaikkia em ;). Ei tehoa. Rv38+4 yritettiin tipalla käynnistää, ei tehoa. Viikon kokeilin temppuja jos toisiakin, ei tehoa. Rv39+4 sitten vihdoin päästiin tositoimiin kalvojen puhkaisulla ja tippaa perään... Lykkyä matkaan :)!

Joo en voi suositella mutta kaatumisesta 12 tunnin sisällä oli kaksi lasta maailmassa.

(Mullakin tämä tapahtui vahingossa voi olla, että se ei edes auttanut oikeiasti)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat