Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja olenkin. Ja jos nyt jonain päivänä alan haikailla lähihoitajaksi, niin siihen hommaanhan voin aina kouluttautua ja töitäkin riittää. Tällä hetkellä ei kyllä ole mitään kipinää vaihtaa alaa. Syy maisterin tutkintoon ei ole halu tehdä "arvostettua" työtä vaan ihan silkka intohimo tiettyyyn asiaan.

Kukapa ei haluaisi arvostusta ja lisäksi hyvää palkkaa... ei noita voi verrata.

Lähihoitajat tekevät arvokasta ja haastavaa työtä, mutta ei heitä kovin moni arvosta.Maisteritkin sairastavat, esim. psykoosi voi tulla kelle vaan. Siinä sitten vietetään aikaa sairaalassa lähihoitajien hoidossa. Vasta tuolloin maisterikin saattaa alkaa arvostaa hoitajia, ehkä.

Uskomatonta potaskaa. Minäkin olen maisteri ja todellakin arvostan lähihoitajia ja yleensäkin kaikkia, jotka työnsä kunniallisesti hoitavat.

Lainaus:

Maisteritkin sairastavat, esim. psykoosi voi tulla kelle vaan. Siinä sitten vietetään aikaa sairaalassa lähihoitajien hoidossa. Vasta tuolloin maisterikin saattaa alkaa arvostaa hoitajia, ehkä.
Olen maisteri ja arvostan hoitajia, vaikka en ole juurikaan joutunut sairaalassa olemaan. Ihan kuin hoitajia arvostaisivat vain samassa asemassa olevat!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat