Vierailija

Kommentit (16)

No, ei voi tietää oliko vain sattumaa. Kannattaa hakea lääkäriltä hyvät rasvat, nyt on myös steroidittomia hoitovoiteita (takrolimuusi, pimekrolimuusi)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä teki ihmeitä sekä oman että lasten atooppiselle iholle. Apteekin rasvat pahensivat tilannetta ja jatkuva kortisonirasvaus ei ole hyväksi. Nykyisin ei tarvitse edes rasvata joka päivä, ennen iho oli verillä varsinkin talviaikaan. Tuota saa luontaistuotekaupoista. Ja monilta muilta atoopikoilta olen kuullut samansuuntaisia positiivisia kokemuksia. A-creme on Ruotsissa käytössä esim. sairaaloiden lastenosastoilla.

joka ehkäisee ihoa tulehtumasta. Myös keittosuolakääreet silloin, kun iho huonona (vetistää ja kutisee kovasti). Käsi-ihottumaan varsinkin keittosuolakäsineet hyvä hoito. Kiehauta vettä 5 dl ja lisää 1,5 tl tavallista suolaa. Anna jäähtyä ja kastele puuvillakangasta tai -käsineet ja laita iholle. Päälle voi vielä laittaa jonkin muun kankaan, ettei kääreet kuiva liian nopeasti.Välillä käytän kortisoni-voiteita. Sibicort on hyvä

Muita asioita, jotka helpottavat vähän omaa ihoa: kalaöljy- ja helokkiöljykapselit, tarpeeksi rasvaa ruokavaliossa,

Lainaus:

kaikkien

pesuaineiden välttäminen; perusvoidetta aina vaikka kesken päivän, kun iho kuivuu; iholle ilmaa mahdollisimman paljon. Joskus aloe verasta tuntuu olevan apua, joskus se taas ärsyttää. Suurin osa lääkäriltä saamistani voiteista tuntuvat aina vaan ärsyttävän ainakin parin eka käyttökerran jälkeen.

itellä auttoi tosi paljon ja hélpotti oireita kun ihottuma ollut pahimmillaan... saunassa sitä laitoin ja annoin vaikuttaa ja pesun jälkeen kun rasvaa ihon, iho on kuin uusi...


Sieltä saa hyviä vinkkejä ruokavalion korjaamiseksi. Ja taatusti luotettavampia kuin av:n vinkit. Ei millään pahalla, mutta netissä anonyymisti annetut vinkit eivät välttämättä sovi vastaanottajalle hyvistä tarkoutuksista huolimatta.Onhan teillä ap OMA pesukone? Eli ette pese missään talopesulassa pyykkiä? Ja käytössä hajuton ja väriaineeton nestemäinen pesuaine? Auttoi meillä. Jauhe jäi aina aavistuksen verran vaatteisiin, mutta neste ei. Ja lisähuuhtelut koneessa tietysti. Talopesulan koneessa oli jäämiä muiden asukkaiden pesuainesta :(Minua on myös kehotettu olemaan pitämättä sinisiä vaatteita. En kyllä tajua mihin se perustui...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat