Vierailija

Eli maalis-huhtikuun vaihteessa, päivät olisi lapsen (2v3kk) hoitoa ja illat " vapaata" ... (lentäen, hotellimajoitus)

Eli minkä verran pitäis maksaa palkkaa (ruokien ym. lisäksi) että lähtisit?

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja erittäin mielelläni kyllä maksaisin jotain " taskurahaa" , vaikkei varsinaista liksaa tarvitsiskaan maksaa..Ap, joka harmikseen vastaa tulevalle luokanopelle, että taitaa tutustumisen kannalta asua liian kaukana...

Me asumme Tuusulassa

Vähä harmittaa, että luokanope asuu niin kaukana...

Jotenki itelle ois tärkeetä, että mahdollinen tuleva lapsenhoitaja olis sellasen matkan päässä, että kivuttomasti vois tapailla ja tutustua kunnolla ennen reissua.

Lapsi on kiltti, mutta aika ujo, ottais varmaan hoitajan " omakseen" tutustumisen myötä, mutta siis etukäteen tutustuminen olisi mielestäni aika välttämätöntä.

Ja oishan se kiva, jos vois vaikka reissun jälkeenkin ottaa yhteyttä tuttuun lapsenhoitajaan, kun niitä menoja kuitenkin aina sillon tällön ilmaantuu.. Ja haluan painottaa että ei ole tarkoitus saada ilmaista hoitajaa, vaan maksaa aina asianmukainen palkka. (Tulevaisuudessa olisi varmaan myös tiedossa samankaltaisia treenimatkojakin, mikä nyt on suunitteella)

Oisko kellään ideoita, että mistä voisin löytää/kysellä lastenhoitajaa?

Mutta miksi juuri päivällä lapsi hoidossa ja illalla vapaata? Onko kyseessä työmatka vai lomamatka teille? Jos lomamatka niin luulisi että lapsi olisi päivällä vanhempien kanssa rannalla jne. ja illalla vanhemmat haluaisivat vapaalle =) Jos kyseessä työmatka niin sitten ymmärrän tuon miksi illat olisi hoitajalle vapaata

Eli tilanne on se, että harrastamme mieheni kanssa erästä lajia aktiivisesti, ja tarkoitus olisi lähteä " harjoitusleirille" . Treenaisimme päivisin, ja arvioitu lapsenhoitoaika olisi n. 6 tuntia.

Minä en suostu jättämään lastamme viikoksi hoitoon suomeen, eli ainut vaihtoehto on hommata lapsenvahti mukaan.täällä olisi kohta valmistuva luokanopettaja, joka myös mielellään lähtisi mukaanne jos matka maksettais. Lästen kanssa kokemusta on yksi kesä seurakunnan leikkikentältä ja muuta kerhotoimintaa, mm. partion pitämistä. Tykkään kamalasti touhuta lasten kanssa, enkä pidä yökerhosia riekkumisesta, joten mielelläni lähtisin teidän lastanne hoitamaan, jos kerran iltaisin ehtisin hiukan tutustua maahan. Eikä tarvitsisi minun kohdalla siis pelätä krapulaisia aamuja :)Ilman muuta hotelli, lennot ja ruoka maksettais!

Tottahan mä mielelläni ottasin mukaan sellasen lapsenhoitajan, joka lähtis " ruokapalkalla!! Olis vielä mukava tunnollinen ja luotettava...Mut varautunu olen, että jotain palkkaakin pitäis maksaa, ja tässä nyt sitten selvittelen ja teidän mielipiteitänne kyselen...

Minusta kuulostaisi hyvältä, varsinkin, jos saisi pienen taskurahan. Maahan ehtii tutustua ihan hyvin iltaisinkin, jos kerran päivän työstä ansaisisi matkan ja ruoat itselleen. ja lastenhoitaminen on ihan mukavaa puuhaa, vaikkakin vastuullista. Joudun nyt kuitenkin hetkeksi poistumaan koneelta, kun lähden syömään pikkusisarusteni kanssa, jotka ovat täällä hoidossa viikonlopun ajan :) Olen siis se Jyväskyläläinen luokanopettajan alku ja palaan myöhemmin palstalle, jos minuun kiinnostaa saada yhteyttä. joka tapauksessa leppoisaa sunnuntaita!onko yhtään vapaapäivää?Kyllä mielestäni hoitajalle kuuluisi maksaa myös pientä taskurahaa, eli sellaista jolla kattaa perusmenot matkan aikana (vapaa-aikana kuitenkin tarvitsee rahaa).

Eli niin, ettei hoitaja jää rahallisesti miinukselle matkan jälkeen vaan että tilanne olisi plus miinus 0. Paljon riippuu myös siitä, kuinka pitkä työpäivä on (onko 6h vai 8-9h) ja onko hoitajalla iltojen lisäksi yhtään vapaata.Sopiva taskuraha olisi esim 20 euroa / päivä

mutta jos vieraampi perhe, niin taskuraha makan ajaksi olisi ihan jees... varmaan löytyy esim lastenhoitaja opiskelijoita, jotka lähtee riemumielin matkaanne täysihoidollakin, kyselkää vaikka läheisistä oppilaitoksista.

esim. lastentarhanopettajia tai lähihoitajia kouluttavan oppilaitoksen tiedot ja yrittäisin sitä kautta. Useimmilla oppilaitoksilla on oma työnvälitys (ainakin Helsingin yliopistolla).Lähikauppojen tms. ilmoitustaulut kannattaa hyödyntää myös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat