Vierailija

Kommentit (24)

Mikä sitten on tyhmä? Jos on kirjoittanut vaikkapa Bn paperit yo-tutkinnossa, niin mielestäni ei silloin ole mikään järjen jättiläinen, mutta näitä oli kurssillani suuri osa. Kyllä sen huomaa yleissivistyksestä, uuden oppimisesta ja erityisesti tiedon soveltamisesta itsenäisessä toiminnassa. Toisaalta, eipä näistä ole sitten suurikaan osa sairaanhoitajan työtehtävissä. Lisäksi oma motivaatio ja kunnianhimo auttaa, vaikkei lähtötaso olisikaan korkea. Tyhmiä sitä paitsi löytyy yliopistoistakin paljon, esimerkiksi opettajaksi opiskelevista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei niitä enää mun valmistuessa siihen papruun kirjattu. L, M, C ja B on arvosanat ja tämä siis Eximia-aikakaudella. En tosin ole hoitsu, mutta AMK:ssa opiskelemassa, mikä siis suunnaton häpeä av:lla.

Meidän luokalla on tyhmiä ja he eivät pääse läpi edes lähihoitajille tarkoitetuista tenteistä.Uskoisin että hiukka enmmän tarvitaan tietämystä kun sairaanhoitajaksi lukee.

Ja työharjoitteluissakin huomasi kyllä joistakin ammatissa toimivistakin, että ei varmaan kovin korkea älykkyysosamäärä ollut. Mutta onneksi sairaanhoitajia tarvitaan niin monenlaisissa tehtävissä, ettei tuo nyt haittaa, vaikkei niin älykäs oiskaan. Älykkäämmät hakeutuvat vaativampiin tehtäviin kuin tyhmemmät.

tunnen valitettavasti muutamia maistereita, jotka ovat esim. sosiaalisesti niin taitamattomia, että käyttäytyvät typerästi myös työssään. Ajattelu on kaavamaista, eivät pysty " luovaan" ajatteluun tai toimintaan. Eli antavat itsestään tosi tyhmän kuvan ainakin. Tietysti saattavat olla jollain elämän alueella taitaviakin.

Luulisin, ettei sairaanhoitajan koulutuskaan takaa ei-tyhmyyttä, kun ei näytä takaavan moni muukaan. Mutta itse en kyllä tunne yhtään tyhmää sairaanhoitajaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat