Vierailija

panna sammunutta naista!!!!

Kommentit (22)

Siihen riitti, kun Kari sanoi, että Sorella oli tiedottomana ja Tatu sanoi siihen, että aivan sama. Mika itsekin tajusi tehneensä väärin. Ja tiedän, ettei Tatu ole nähnyt videota, mutta kyllä tuo Tatun kommentti yhdessä niiden muiden kanssa sai mut raivon partaalle. Melkeinpä enemmän kuin Mikan teko. Outoa, mutta näin on.

eri kannoilta ja mira toi esiin, että mitä olisi tapahtunut jos BB ei olisi keskeyttänyt mikaa - tatu keskeytti heti ja vähätteli kommenttia.

Täysi sovinisti ja pikkunilkki koko " mies" , toivottavasti lentää ulos talosta.

Ja kun lisää soppaan vielä muut kommentit ja käyttäytymisen, kiukuttelut alkoholin puuttumisesta, Sarin rintojen puristelun, aggressiivisen käytöksen, toistuvan ruuanheittelyn (heitti leivän henrin naamaan, heitti naposteltavat lattialle jne) niin sopisi pojan lähteä kotiin kasvamaan. Sääli, että moisella idiootilla on lapsia. Kaikki ovat kauhistelleet Sorellan oppilaita, mutta ei ainakaan täällä olla pahemmin kauhisteltu tatun lapsien kohtaloa - hehän ovat alakouluikäisiä joten varmasti kuulevat isänsä toilailuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Mitenköhän Tatu-pappa sitten suunsa laittaa. Pihalle vaan!
Mielenkiintoista, että joku ilmeisesti aikuinen ja äiti itsekin, toivoo tuollaista 11-vuotiaalle tytölle.Tatu ei edes ole sanonut, että " sammuneita saa panna" . Mutta mitäpä te hysteeriset paskanlietsojat täällä tajuaisittekaan mistään.

mitä tahansa oli tapahtunut, niin Mika ei olisi voinut tehdä mitään väärää. Kyllä tuollaiset kommentit (ihan sama oliko tiedottomana, sitä saa mitä tilaa ym.) vielä selvin päin sanottuna jotain merkkaa. Tatu ei kertaakaan ottanut huomioon, että entä jos olisi ollutkin kyse jostain vakavammasta eikä sitä edes kiinnostanut.Sorella käyttäytyi huonosti koko illan, Mika teki väärin. Ne on asian sopineet ja sen asian tiimoilta voisi kohu jo laantua. Mutta Tatun ja myös Kaarlon kommentit on mun mielestä paljon pelottavampia. Tuo asenne on todella valitettavan yleinen.

se on aika tylsä, se ei ole mitenkään suosittu jne. Mä oon oikeasti miettinyt, olisko reaktio ollut erilainen, jos joku suosikeista olisi joutunut saman kohteeksi. Olisko Jenniä syyllistetty tai edes Saria, vaikka se oliskin itse kiehnännyt? Näköjään ihmisten oikeustaju menee sen mukaan, mitä ne ajattelee jostain ihmisestä. Masentava ajatus! En itsekään tykkää yhtään Sorellasta, mutta osaan sentään ajatella asiaa objektiivisesti. Mikan käytökseen oli monta lieventävää asianhaaraa, mutta väärin se oli silti. Ja varsinkin Tatun käytös pöyristyttää. Oliskohan Tatu esim. samaa mieltä, jos vaikka sen sinkku sisko olis käyttäytynyt samalla tavalla ja sille olis tapahtunut tolla tavalla? Toiv. ei.

Mun mielestä Tatun kommentti asiaan oli ihan oikein. Ei varmasti tarkoittanut että yleensä sammunutta naista saisi panna, koska tässähän ei siitä ollut kyse koska mitään ei oikeasti edes tapahtunut!

Niin, ja näyttää koko ajan hapanta naamaa, mutta silti pitäisi päästä voittamaan " ne fyrkat" .Musta kukaan, joka sanoo, että haluaa vaan ne rahat, ei ansaitse voittoa. Pitäähän meidän katsojienkin saada jotain! Ja Tatu ei tarjoa muuta kuin yhden idiootin ruutuun lisää.Sorruin äänestämään -vastoin periaatteitani- ja annoin Tatulle miinuksen ja vielä Miralle plussan.

Todella surullista, että vielä nykyään löytyy noita tatuja.Ruotsissa jokunen vuosi sitten raiskattiin minihameinen nainen. Raiskaaja sai tosi lievän tuomion, ettei peräti vapautettu, koska katsottiin naisen " antaneen ymmärtää" . Joku täällä ehkä muistaa tarkemmin.Kyllä vain äänestin Tatua miinuksella, vaikken yleensä ketään äänestäkään. Toisaalta hänen pitäisi kitua talossa vielä, koska ei tykkää siellä enää olla eli saisi rangaistuksen. Mutta toisaalta hänen pitää olla mahdollisimman kaukana palkinnosta.

Käyttäytynyt todella typerästi; mm. kiukutellut kun on liian vähän viinaa. ISO MIES! Käyttäytynyt törkeästi humalassa jne. Lisäksi sitä ei kiinnosta paljon paskaakaan talon tehtävät, ei kunnioita muita kilpailijoita (varsinkaan naisia) ja on yksinkertaisesti ihan liian tylsä voittamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat