Vierailija

Onko teillä seksiä ja jos on niin missä määrin, kuinka usein?

Kuinka löydätte seksille aikaa ja voimia?

Kommentit (21)

Nukun vierashuoneen sängyssä lapset ovat vallanneet parisängyn. Teen pikää päivää ja vedän käteen noin joka toinen päivä tai useammin.Tulisitteko antamaan niskalaukauksen ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me vaimon kanssa makuuhuoneessa ja molemmat ovat nopeita ;)

Pikapano kolmisen kertaa viikossa tekee ihan hyvää!!!

Pidemmät sessiot sitten kun muksut ovat hoidossa.

Ja lapset laitetaan aina nukkumaan klo 20.30 jonka jälkeen on aikaa yllinkyllin seksille.

Tosin, vaimoa ei himota lainkaan niin usein kuin minua, mutta usein saan sitten suukäsittelyt. Ja ainahan on oma käsi ja porno, jos ei eukko jaksa.Seksiä on meillä semmonen 2-4 x viikossa ja on ihan ok määrä, ymmärrän että nuo kakarat vie vaimosta mehut, kun yksin niitten kans arkea pyörittää (mulla pitkät työpäivät jne) Tosin, laatu on parantunut vuosien varrella paljon ja jokaisen synnytyksen jälkeen vaimo tuntunut tiukemmalta ja seksikkäämältä.Joten, tyytyväinen siis olen, joskus haluaisin useammin, mutta näinkin on ok.

Olemme vaimon kanssa koettaneet pistellä kerran viikossa, mutta käytännössä 1-2 kertaa kuussa on lähempänä totuutta. Vaimoa haluttaa minua enemmän. En minä kuitenkaan vieraissa käy tms. Vaimoani rakastan edelleen ja hyvässä kunnossakin hän on. Arki on vain vienyt halut. Se nykyinen vähäkin on melkoista pakkopullaa.


Eli meillä tilanne se, että mies ei tee pitkää päivää. Kieltäytyy järjestään tarjotuista ylitöistä, sillä pomo hyvin ymmärtää sillä hänellä on myös pienet lapset. Minun niskaani ei siis kaadu täysin lastenhoito, eikä kotityöt. Mies on muutenkin kotona viihtyvää sorttia ja tahtoo yleensä meidät menoihinsa mukaan. Lisäksi aika usein voin paikata yövalvomisia päiväunilla, miehen katsoessa lapsia.Meillä pyörii siis hyvin näin tämä " yhteinen yritys" . Toki ylitöistä tulleille rahoille olisi käyttöä, mutta loppujen lopuksi täällä tarvitaan enemmän miestä kuin rahaa. Minä päätin myös silloin kun esikoinen oli vielä vatsassa että parisuhde on tärkein. Ja sen vaalimiseen on uhrattava myös voimavaroja. Lapset voi hyvin, kun vanhemmatkin voivat hyvin. Molemmat lapset on heti laitokselta tultua laitettu lastenhuoneeseen nukkumaan. Meidän makuuhuone on pyhitetty meille, ei lapsille.Näin nin meillä. Jottette saisi liian auvoista kuvaa, niin meillä on molemmat lapset kärsineet koliikista ja ovat vaikeasti allergisia... Mutta seksielämään en ole antanut sen vaikuttaa. Mistä muusta saisin niin hyvin virtaa??t. se äippä, olinkohan nro 8

Meillä seksiä arkisin suunnilleen joka toinen päivä. Viikonloppuisin pari kertaa päivässä.Yleisin aika on siinä 21:00 aikaan, kun lapset nukkuu ja iltatoimet hoidettu. Viikonloppuna päiväunien aika on mahtavaa!Aikaa voi järjestää ainakin kahdella tavalla. Ensinnäkin mies voi auttaa illalla kotihommissa, ettei vaimo viikkaa pyykkejä silloin kun pitäisi naida! Toinen juttu on se, että kyllä lapset voi laittaa hoitoon yhtenä arki-iltana viikossa. Tekee tosi hyvää parisuhteelle.Iskä, 2 ja 3,5v.

Kun kakarat nukkuu, tilanne on se että muija nukkuu niitten vieressä ja mä sohvalla telkkarin ääressä...eli ei enää siinä vaiheessa jakseta.

Aikas aktiivisia tuntuu moni olevan vaikka pieniä lapsia. Niin myös meillä on pieniä lapsia 3, mutta seksiä on aika harvoin - ehkä 1-5x/kuussa. Toivoisin enemmän, mutta aika menee tuohon lastenhoitoon, väsymykseen ja mihin lie, muka. Kun haluaa niin sitä aikaa pitää järjestää!!! Tuntuu vaan niin yksipuoliselta tuo ajan järjestäminen.t. äiti ja lapset 4,2 ja pari kk

Molemmat ollaan aika väsyneitä iltaisin mut silti enemmän haluaisin kuin tuon kerran viikossa. Väsymys tuntuu vähän tekosyyltä, sillä seksistä saa niin paljon energiaa. Aloitteet aina mulla, mikä vituttaa vähän kans. Pelkään että seksielämä hyytyy, mutta odotellaan nyt että päästään kumin käytöstä eroon. Josko se piristäisi. Joskus voi olla lähes kaksi viikkoa ilman seksiä ja silloin tuntuu että pää leviää ja pinna on niiiiiiiiiiiin kireellä.Viisi kertaa viikossa olis hyvä!Alle kolmivuotiaat lapset.

Tuosta kirjoituksesta voisi moni ottaa oppia! Jos vanhemmat hoitavat vain lapsiaan ja antavat parisuhteen ajautua, lopulta lapsetkaan eivät voi hyvin. Kyllä pieni määrä tervettä itsekkyyttä on ihan sallittua. Esim tuo, että vanhempien makuuhuone on tarkoitettu vanhemmille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat