Seuraa 

Kyselenpä täällä, kun en jaksaisi ravata kaikkia kauppoja läpi :) Onko kukaan nähnyt tämän syksyn kokoruskeita Reimatec-haalareita missään kaupoissa koossa 110 cm? Jumbon Exitistä on kuulemma myyty loppuun jo aikapäiviä sitten... Entä oletteko nähneet sini-ruskea-yhdistelmiä (esim. turkoosi-yhdistelmät)? Mitäköhän värejä keskustan Sokoksella on myynnissä, tietääkö joku? Asun siis pääkaupunkiseudulla.

Kommentit (4)

Kampin Pikkuväessä katselin Reimatecin ruskeaa haalaria juuri tuossa koossa reilu viikko sitten. Tuota kokoa ei ollut kuin yksi jäljellä, jollei sitten jossain varastossa ollut lisää eli kannattanee soittaa, onko enää jäljellä.

Kokoa 110 ei ollut jäljellä. Haalarimalli oli muistaakseni Coffee, jota sinäki ilmeisesti etsit. Sieltä sanottiin, että ilmoitellaan tuleeko haalaria lisää, mutta ko. liikkeelle tyypilliseen tapaan mitään ei ole ilmoitettu. (Mulle on myös kahtena aiempana vuotena lupailtu samasta putiikista ilmoitella jostain haalarista, mutta ikinä ei ole mitään kuulunut.) Löysin sitten ihan muun haalarin, joten en ole mukana kilpailemassa tästä tavoittelemastasi kappaleesta :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kampin Pikkuväessä oli vain babymallinen, minusta se on vähän outo 5-vuotiaalle laiheliinille?? Onko kukaan käynyt Sokoksella tai BamBamissa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat