Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen todella väsynyt, kun joka kerta kun haen lapseni alkaa sama virsi soimaan. Lapset on syöneet ja nukkuneet hyvin. Mitä väliä sillä nyt on. Jos kysyn jotain todella olennaista, siihen en saa koskaan vastausta. Jos lapselle sattunut haaveri päivän aikana, siitä ei kyetä keskustelemaan. Ja samasta asiasta pitää huomauttaa väh. 10 kertaa ennekuin menee perille. Huh, huh.

Kommentit (6)

Rasittavia ovat myös ne mammat, jotka hakiessaan tenttaavat puoli tuntia kaiken valtakunnan rikupetterien hiekkalapion väriä tai piirsikö liiduilla vai tusseilla.Minulle riittää päivittäin tieto, että lapsi syö ja juo ja on terve. Jos on oikein asiaakin keskusteltavana, siihen pitää varata omahoitajan kanssa aika. Niitä pidetään tarpeen mukaan. Muilla voi olla pakollista kerrottavaa hoitopäivän päätteeksi, ja ei ole kivaa odotella että joku mamma paasaa puoli tuntia hakiessaan rikupetteriä.-en ole pk:ssa töissä

Eihn fiksuja voi riittää joka paikkaan.Meillä on neuvolan terkka tyhmä kuin pylväs. Oon lopettanut kuuntelemasta sen puhetta jo vuosia sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat