Vierailija

Kommentit (6)

Suosittelisin sinulle ehkä pelkkää meikkipuuteria... Mutta toisaalta jos ihosi on punakka, niin se saattaa paistaa joidenkin meikkien läpi. Itse pidän Make up Storen meikkivoiteista, niitä on erilaisia ja paljon eri sävyjä, saa Sokokselta. Eivät ole ihan halvimpia, mutta RIITTOISIA!:) Jos Make up Storeen erikoistunut myyjä paikalla, osaa neuvoa todella hyvin oikeat tuotteet. Ja älä säikähdä sitä myyjän " pakkkelia" , usein " esittelevät" kauden luomivärejä ymv. omassa meikissään...;)

ja pyydä myyjiltä apua. He ovat yleensä ihan päteviä, ja osaavat suositella hyviä tuotteita. Mutta jos tuntuu, että joku harjoittelija palvelee sinua, niin hakeudu toisen myyjän jutusille...;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- Lumenen red base neutralizer. Makso kait jotakin e8, mutta riittää tosi pitkään. Sillä peität sitten punakat kohdat esim. nenänpielet, poskipäät tm. punoittavat kohdat - tähän päälle arkena riittää pelkkä kevyt puuteri, eikä sen tarvi olla enää mitään ihme tököttiä, kun punakat on peitossa- Joe Blascolla on tosi hyvä meikkivoide, mutta se on aika hintava. Toisaalta riittää sitten kauan. Erityisiin hetkiin ja puuteri päälle- Edelleen suosikkini on Lumenen make up base, jonka voi levittää vielä meikkivoiteen alle. Tasaa ihon...arkena ehkä liikaa, mutta parantaa pohjaa huomattavasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat