Seuraa 

saako 2vko+4päivän ikästä kanniskella kuinka paljon kerralla? meillä aika natisija ja syli on ainoo mut kohta jään esikoisen ja vaavinkaa kaksin niin tarttee neuvoja ja käsiä vapaaksi että saa esikoisen hoidettua..:)

Kommentit (4)

Baby björnin rintarepun ohjeissa luki, että vauvan täytyy olla 3,5 kg ja 53cm (muistaakseni). Kauaa en suositteli kuitenkaan kanniskelemaan kovin pitkiä aikoja...ja muutenkaan tuo rintareppu ei kaikista ergonomisin ole, ei vauvalle eikä kantajalle. Meiltäkin tuo reppu löytyi, mutta aikas vähän tuli sitä käytettyä, kantoliina oli paljon mukavampi meillä. Suosittelen trikoista kantoliinaa miettimään, lapsen saa siihen parempaan asentooon ja eikä muuten rasita hartioita ja selkää (oma lapsi nyt melkein yhdeksän kiloa, ja ei kantaminen tunnu missään).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teilläkin tuollainen hieman isompi tapaus (meillä syntymämitat 4060g ja 53cm), joten ainakin sen puolesta voi repussa olla :)Ei kai siitä repusta nyt suurta haittaa ole, jos ei kovin pitkiä aikoja pidä. Kantoliina on vain mukavampi päällä ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat