Vierailija


Meillä on neiti tehnyt puurolakon, mutta oli tykännyt mummin luona kaupan vispipuurosta. En millään haluaisi niitä kaupan pöperöitä ostella, kun ovat niin kalliitakin ja onhan niisä vaikka mitkä aineet.Olisko jotain lasten suuhun sopivaa ohjetta? En ole koskaan tehnyt vispipuuroa.Niin ja onko mannaryynejä olemassa " kokojyvä" -versiona?Kiitos!

Kommentit (10)

omena - kaurapuuro.

(Tavallinen kaurapuuro, johon on keiton jälkeen sekoitettu 1-2 hienoksi raastettua omenaa.)Mustikka - ruispuuro

(Ruisjauhoista keitettynä, pitkä keittoaika kyllä.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli kaupan tölkkipersikkamehuun keitin mannapuuron, sokeria joukkoon ja vispaus kylmänä. Herkkua on!Meillä ei E-Euroopassa ole puolukoita eikä muitakaan marjoja, joten täytyy kehitellä erilaisia vispipuuroja.

- puolukkamehuun tai omenatuoremehuun- aprikoosipuurosta tulee myös hyvää tai miksei luumupuurostakin- älä anna periksi, totuta lapsi antamalla vain kotitekoisia puuroja.


Meillä ei noita valmispuuroja olekaan harrastettu, mutta varmaankin tein sen virheen, etten ole totuttanut erilaisiin puuroihin riittävän ahkerasti. Meillä on syöty tuota neljänviljan puuroa ja kaurapuuroa omenasoseen ja erilaisten marjasurvosten kanssa. Nyt ei uppoa enää mikään, plääh. Ajattelin pitää pienen tauon puuroilussa ja aloittaa sitten vähän monipuolisemman puurotarjoilun, ettei kyllästyminen iske.Meiltä löytyikin niitä vaaleita mannasuurimoita kaapista ja pistinkin heti puuron porisemaan. Laitoin puolet puolukoita ja puolet vadelmia. Saapi nähdä, mitä siitä tulee :).

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat