Vierailija

Th pitää mulle aina saarnan siitä kuinka pieni meidän poika on. Se myös epäilee etten anna ruokaa, vaikka teen kaikkeni että pieni syö kunnolla.

Välillä ihan masennun th:n puheista

Kommentit (4)

Onko th:lla mielestäsi syytä epäillä jotain, esim ruoka-aineiden imeytymishäiriötä tms?Kasvaako lapsesi kuitenkin koko ajan tasaisesti omalla käyrällään, ilman suuria muutoksia?Nää on musta tärkeitä kysymyksiä, joita sun ehkä kannattaisi th:n kanssa jutella. Meidän pojalla epäiltiin alkuun kasvuhäiriöitä, mutta nyt kun katsoo käyriä niin ihan tasaisesti omallaan on kasvanut ja syö oikeasti hyvin. Me aikuisetkaan emme kaikki ole sen keskimääräisen kokoisia - miksi siis lapset olisivat.Yritä pysyä asiallisena, äläkä ota itseesi siitä th:sta. Ei se tarkoita sulle sanoa, että olisit huono äiti tms. Sen työhön vain kuuluu seurata näitä asioita ja tukea teitä vanhempia lapsen kanssa.

Ei kannata stressata, jos lapsi kasvaa omalla käyrällään tasaisesti. Vaikka nuo neuvolan pituus- ja painotaulukot on rasittavia niin niidenkin avulla voidaan ajoissa havaita sairauksia. Esim. liian nopeasti tai hitaasti kasvavaa saatetaan ottaa useammin seurantaan että saataisiin mahdolliset sairaudet rajattua pois.

Yleesä lapsilla on kaikki kunnossa, joten jos lapsesi kuitenkin kasvaa ja vaikuttaa onnelliselta, silloinhan kaikki on kunnossa. Mitä sitten vaikka kasvaakin hitaammin? Älä siis välitä th:n mielipiteestä. Ilkeää kyllä sanoa että et muka antaisi lapsellesi ruokaa.t. 2v pojan äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos lapsi syö HYVIN VÄHÄN niin tee toinen lista johon kirjoitat mitä on tarjolla. Jos asia tulee puheeksi niin näytä laput th. lle Jos th ei vieläkään usko niin vaihda toiseen. Ei sun tarvi olla turhaan haukuttavana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat