Vierailija

ja minkä ikäinen lapsi kyseessä? meillä 5-vuotias poika haluaisi joka päivä, mutta saa korkeintaan vain parina päivänä viikossa ja joskus viikonloppuisin aamulla pelata. Välillä kiukuttelee asiasta paljonkin ja joutuu piilottamaan pleikkarin.

Kommentit (6)

lapset saavat pelata 30min. sekä pleikkaria että tietokonepelejä. Pelipäivän saavat valita itse. Meillä toimii tuo. Lapset 8v, 6v ja 4,5v.

saa pelata tunnin päivässä. Viikonloppu aamuisin on aika hieman lipsunut, jotta me vanhemmat olemme saaneet nukkua hiukan pidempään...Onneksi ei kiukuttele, kun pyytää tekemään jotakin muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon tunteja päivässä käytettävissä muuhunkin vaikka pelaakin tuon 1h. Ei koskaan kiukuttele kun sanon, että nyt on peliaika loppu.

meillä ei ole pleikkaria tms. konsolia eikä tietsikallakaan mitään muuta kuin Alkupolku eskaripeli. Tyttö 7vee ja poika 5vee.En usko lasten jäävän silti mistään olennaisesta paitsi.

Lähinnä mun toivomuksesta.. =)

Meillä on 3½v. poika joka kyllä pelaisi vaikka joka päivä ja koko ajan.

Nyt on annettu pari kertaa viikossa pelata noin 15min.

Pelaa autopeliä tai Fitiä.

Kiukuttelee kyllä välillä, mutta ollaan sanottu että ei sitten ollenkaan jos ei osaa lopettaa. Ja joskus pelaa tietokoneella pikku kakkosen pelejä pidempäänki.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat