Seuraa 

Mistä olet ostanut? Mitä maksoi? Saako samaa tilattua ulkomailta?Haluaisin kolmipyöräiset rattaat, jotka ovat suojaisat talvellakin. Niissä pitäisi olla kääntyvät etupyörät/ etupyörä, tilava tavarakori ja lapsella kasvot työntäjään päin. Löytyyköhän tälläisiä mistään?Onko yleensä kolmipyöräisissä lapsella kasvot menosuuntaan vai saako niissä käännettyä istuimen niin päin, että työntäjä näkee lapsen?Olen ajatellut ulkomailta tilaamista, jos tulee paljon halvemmaksi.Lapsemme on aika pitkä, joten pitkänkin pikkuvesselin pitäisi mahtua nukkumaan rattaissa. Ja niihin pitäisi saada jalkapeite tms.Osaako joku auttaa? Kiitos!

Kommentit (13)

Tilattiin omamme PingPong Onlinesta, pehmeän kantokassin, jalkapeitteen, hoitolaukun ja hyttysverkon kanssa hintaa 650 euroa kotiovelle toimitettuna.

Asiallisuus on kyllä melkoisen kaukana hänestä. Ja huom! mulla ei sitten ole a) vaunukauppaa b) toista nickiä täällä vaikka kohta myrri muakin alkaa niistä syytteleen. En kyllä edes ennen noita myrrin juttua ole edes tiennyt että täällä voisi ihmiset useammalla nikillä pyöriä.Sitten taas asiaan. Tulin lisäämään että Gessleineillä olisi myös Vision rattaat jossa kääntyvä etupyörä ja käännettävä istuinsuunta ja saa Saksasta kohtuullisella hinnalla. Meillä on itsellä Speedit ja niissä ei ole käännettävää istuinsuuntaa siinä ei sovi siis ap:n vaatimuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulipa vastattua alkuperäiseen kysymykseen. Jos edellinen kirjoittaja on taas saman liikeen edustaja, joka täällä jaksaa kaivella näitä vanhojakin viestejä eri nimimerkeillä, niin keskity omaan elämääsi.On hienoa saada kertoa omasta suosikistaan, varsinkin kun ei nytkään vaihtoehtoja tunnu löytyvän.

Myin nimittäin Speedit pois ja tarkoitus olisi ollut ostaa Freestylet tilalle. Mutta voisin olla kiinnostunut myös noista Gessuista. Laita mulle viestiä minttulia (at) hotmail.com

Meillä on nyt ollut ne kohta vuoden (satunnaisessa käytössä vaan tosin), koska pienempi on jo 2v. Ostettiin siis tämän vuoden tammikuussa ja ulkoilureissuilla käytetty ja joka kelillä ovat olleet loistavat. Heiluripyörä toimii moitteetta ja sen saa halutessaan lukkoon suoraan eteenpäin. Rattaiden kasaus on helppo ja istuimen suunnan kääntö käy kahdella napin painalluksella hetkessä. Kevyet ja ketterät, silti tukevat ja tilavat sisältä. Mahtuu loistavasti isokokoinen 2v. toppatamineissaan. Meillä ei vaan enää ole tarvetta näin " vauvamaisille" rattaille, joten ollaan vaihtamassa jonkinlaisiin avorattaisiin, kun ei lapsi enää nuku rattaissa. (Että jos kiinnostaa... :) )

Gessleinit on ollut meillä kahdesti ennenkin, silloin tosin nelipyöräisinä. Merkki on laadukas, muistakin on silti kokemusta (Teutoniasta ja Quinnysta). Itse en ainakaan Quinnyn muovisesta " olemuksesta" oikein tykkää, tuntuu heppoiselta. Mutta toisaalta ovat kyllä tosi keveät käsitellä.

ja hyvät ovat olleet. Ostettiin nämä rattaat talvea vasten isokokoiselle 1 vuotiaalle. Tilaa oli rattaissa reilusti vaikka talven oli käytössä koko ajan lämpöpussi. Vaikka rattaat ovat kevyet ja kolmipyöräiset ovat ne silti ketterät myös lumessa. Lenkillä kulkevat kuin unelma.Rattaat ovat todella tilavat (esim. Scootereihin verrattuna) ja meillä yli 90 senttinen poika sopii vieläkin hyvin näihin (tosin jalat eivät pysy jalkatelineessä, vaan roikkuvat aina pitkällä ulkona).

Testivoittaja Ruotsissa. Käännettävä istuinsuunta, suuri kuomu, kääntyvä etupyörä ja suuri tavarakori, ovat myös tilavat rattaat. Saa Saksasta hintaa 299e. Näissäkään ei ole jalkapeitettä mutta makuupussi löytyy.

Tilava, korkea ja hyvin suojaava kuomu jonka saa käännettyä vaikka lapsen päälle kokonaan, käännettävä istuinosa, lukittava ja kääntyvä etupyörä ja kaikki isojen ilmapyörien kiinnitysrungot on metallia eikä muovia kuten muissa merkeissä. Selkänoja on kuusiasentoinen ja kunnon istumaasento ettei lapsi valu alaspäin.Jalkapeitettä ei ole mikä on puute , mutta sen sijaan saa hyvän jalkapussin tai lämpöpussin joka on kuin haalari (meidän valinta).Kolmipyöräisissä ei kai ole koskaan isoa tavarakoria. Pantherit saa kasattua maailman pienimmiksi toisin kuin muut kolmipyöräiset.Vähän yli vuoden käyttökokemuksella voin suositella lämpimästi.

Meillä oli noi vanhemman malliset freestylet! Ne oli ihan mahtavat perusrattaat, oli se kääntyvä etupyörä, ei 360 mutta sillai kallistuvakääntyvä. En osaa selittää.Myrrille vaan heittona, ettet koskaan muita rattaita ole kokeillut ;-) Suosittelen.Ja että olisin mainospoliisi ;-DJoo mulla onkin aikaa kaivella vanhoja ketjuja läpi ja alkaa seurailee, mitä kukakin mainostaa. Täällä saa varmaankin puhua mitä haluttaa. Ja kai niistä tuotteista pitää puhua nimillä.Mutta jos esimerkiksi tapaisin jotain ystävääni päivittäin ja aina kun edes oikeastaan kysyn mitään vastaus on aina sama, että tämä on mahtava, en jaksaisi kyseistä ihmistä kovinkaan kauaa.On olemassa muitakin varteenotettavia rattaita myrri.

Onhan niitä monia varteenotettavia rattaita ja niistähän kirjoittelevat täällä useat ihmiset. Minä kerron omistani ja muut omistaan. Sitä en ole koskaan sanonut, ettei minulla olisi kokemusta muista rattaista.

Mistähän tuonkin päättelit ??? Ei tietenkän kaikista mahdolisista, mutta siksi kerronkin vain omia kokemuksiani.Oletkohan huomannut, että jos joku kysyy Brion Novan kokemuksia, en todellakaan ole suositellut hänelle Panthereita.Asiallisuutta nyt peliin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat