Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun mielestä ehdottomasti Tatu ulos. On näyttänyt millainen on ryhmässä; eli valittava, itsekäs, laiska ja muutenkin ärsyttävä. Mira sentään yrittää päästä ryhmään sisään ja on mukava toisia kohtaan.

Kommentit (23)

aina tulee sitten samat itkeskelyt ja murjotukset. Mitä ihmeen viihdettä se on. Aika ajattelematonta on isukin lähteä tollaseen juttuun mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Just näin. Pelkästään Kalen ilmeen näkemisen takia Tatu pitää heivata pihalle. Tatun nimi sanotaan, niin Kalen silmät on ihan ymmyrkäisinä ja turpa levällään... ja sitten kuuluu: " vattafak" ...
Ja seuraavaks voiskin lähtee sitte Kale.

Tatu-pappa pihalle. Ärsyttänyt viime aikoina papan asenne aika pahasti: naama on norsunvitulla jatkuvasti. Mikään ei ole kivaa, ei saa kukkoa, ja vinkuvinku... Lisäksi nämä kommentit Sorellasta sai karvat pystyyn. Toivottavasti Tatun tyttärelle käy ihan samalla tavalla!!

Kehtas siitäkin valittaa et " Miks kaikki pitää aina jakaa tasan?" Tarkoitti tällä juomia. Olisi Tatun mukaan oikeutetumpaa jos hän isompana henkilönä sais enemmän kaljaa kuin siro Sari.

On kyllä äijä ollut talossa olevissa pirskeissä aina sen verran naamat että eiköhän silläkin ole ihan tarpeeks tavara menny päähän!

Perus negatiivinen valittaja sika! Yäk!

Ja miten helvetissä sillä Kalella voi olla itseään vanhempi tyttöystävä? Mä en jaksaisi tuollaista Kakara-Kaarloa kattoa päivääkään! Ovien paiskomista, kiukuttelua... ei oo todellista. Ja karkitkin pitää jakaa just tasan kaikkien kesken kuin eskari-ikäisillä.

Ja sorellasta sanoi, että oli oma syynsä että joutui sammuneena mikan hyväksikäyttämäksi. Jos nimittäin pussailet humalassa miestä, niin sulle on ihan oikein että sut raiskataan sammuttuasi.. Että tämmönen kanta oli tatulla tähän asiaan. Oliskohan vaimokkeensa yhtämieltä..? Ja sitä paitsi saa kyllä olla maailman tyhmin apina että menee moista päästämään suustaan TELKKARISSA, hyvällä tsägällä omat pennut ruudun ääressä ja miinus-äänivyöry on taattu. Mika sentään ite myöntää mokanneensa ja on hyvitellyt tilannetta, mutta tatun pitää julistaa tollasta ihme paskaa... .voivoivoi..

Just näin. Pelkästään Kalen ilmeen näkemisen takia Tatu pitää heivata pihalle. Tatun nimi sanotaan, niin Kalen silmät on ihan ymmyrkäisinä ja turpa levällään... ja sitten kuuluu: " vattafak" ...

Mitä se pelkää siinä sorellassa? Tänäänkin valitti " miks noille erikoiruokavalioihmisille pitää tehdä eri ruokaa" tarkoittaen sorellaa. Ihan selvästi se yrittää nyt saada ulos miran sorellan ja sarin. Toivottavasti ne muut siellä huomais sen kierouden.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat