Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (37)

Ei herätä tunteita suuntaan tai toiseen! Onneksi olen niin kaunis, että ei tarvitse niin kamalasti miettiä, mikä on kuuminta vaatemuotia. Näytän riittävän hehkeeltä vaikka niissä Espritin farkuissa, Onlyn t-paidassa, Global sportin hupparissa ja Blendin tennareissa ;) Jos menisin töihin supermuodikkaana ja -tyylikkäänä pukeutuneena edellä lueteltujen merkkien vaatteisiin, herättäisin tavatonta hilpeyttä!

Huvittavinta on kyllä se, että joku tällä Aivot Vapaalla-foorumilla väittää tietävänsä jotakin Lontoon kolmekymppisten hip scenestä tai vielä epäuskottavampaa, kykenevänsä puhumaan heidän suullaan! :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kas kummaa, aina kun tulee puhetta luksusmerkeistä niin jostain aina ilmestyy se yks " trenditietoinen taalta Lontoosta" tai vielä parempi " täältä maailmalta" (yeah right) joka julistaa etteivät kyseiset merkit " ole enää yhtään mitään" ja että trenditietoiset pukeutuvat " nykyaan up an coming lontoolaisten designereiden vaatteisiin" osaamatta (yllättäen) nimetä kuitenkaan yhtäkään tällaista " uutta, nuorta, up and coming designeria" Lontoossa tai missään muuallakaan.Kummallista että nämä luksusmerkit kuitenkin EDELLEEN esiintyvät catwalkeilla, muodin huipputapahtumissa, lehdissä, tyyli-ikoneina pidettävien julkkisten päällä, availevat uusia putiikkeja ympäri maailmaa, kasvattavat liikevaihtoaan ja jonkinlainen statusarvokin niillä on oltava, kun kerran ihmiset niistä ovat valmiita pulittamaan sievoisia summiakin. Eikä sen statuksen ylläputämiseksi valitettavasti taida ihan riittää pelkästään " aasialaisten turistien ja rikkaiden arabien" panos.Käyttäkää hyvät ihmiset silmiänne ja omaa järkeänne sen sijaan että uskoisitte tällä palstalla esiintyviä anonyymejä paskanjauhajia. ;)

Vierailija:

Lainaus:


Ne oli suunnitellut joku muu Stellan firmasta kun rouva itse. Jos et tiennyt juntti.
Ja sinä juntti et taida tajuta sitä, että oleellista ei ole, kuka ne on Stellan firmassa suunnitellut, vaan se, että Stella yleensäkin laittaa brändinsä tuollaisiin rytkyihin.

Siis näitä merkkejä tarkoiten " edellä mainituilla"

Esimerkiksi edellä mainitut Prada, Chanel, Lanvin, Gucci, Roberto Cavalli, Marni, Vivienne Westwood, Stella MacCartney,

Narcisco Rodriguez, Nicole Farhi, Alexander MacQueen, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, vain MUUTAMIA mainitakseni.

Ja noitahan Suomesta löytyy joka paikasta - ja kaikilla on varaa niitä hankkia. Kyllä täällä on ihanan tyylikkäitä mammoja täällä av:lla. Harmi vain, että ovat ilmeisen kiinni täällä netissä, kun ei tuolla kaupungilla näitä tyylimammoja juuri näy. Netissä on niin helppoa olla juuri sellainen kuin unelmoi :)Ja olet tainnut muuten kurkata minun vaatekaappiini ;)Vierailija:

Lainaus:


Narcisco Rodriguez, Nicole Farhi, Alexander MacQueen, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, vain MUUTAMIA mainitakseni. Lukekaa Vogue' ia niin tiedätte mikä on tyylikästä juntit!
Ei tarvitse lähteä " kaupunkilomalle" maailmalle shoppailemaan. Riittää kun kävelee paikalliseen putiikkiin.Lomailemaan tulen usen sinne Suomeen. Ja shoppailuksi siellä Suomessa riittää vaikka käynti junttimaisesti Jumbossa, ostoslistalla ainakin hernekeittoa ja Auran sinappia ;)Vierailija:

Lainaus:


Taidat olla niitä, joille kaupunkilomat vaateputiikkeineen maailmalla ovat yhtä tuntemattomia kuin tyylikkyys tämän palstan lukijoille...
Kysyykö joku muka tosissaa tällä foorumilla mikä on tyylikästä??? Ei kai!!! Kuule tää taitaa olla vähän väärä paikka esittää tyyliin ja muotiin liittyviä kysymyksiä, jos et sitä ole sattumoisin aiemmin hiffannut. :D:D:D

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat