Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

Että jos on antanut ymmärtää, niin sitten pitää myös ymmärtää antaa?Tajutkaa, että SEKÄ nainen ETTÄ mies saa ihan viime hetkilläkin kieltäytyä! Ja vaikka kuinka ois lupailtu vaikka mitä, niin jos toinen on sammunut, SITÄ EI MENNÄ KÄHMIMÄÄN! Joka ikisellä on oikeus henkilökohtaiseen koskemattomuuteen, myös sammuneilla. JÄRKI HOI!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:
Mutta Sorella pöhkö antoi anteeksi.
tuo Mika-episodi. Mika taas on ollut talossa alusta lähtien, talon väen suosiossa ja talossa ja talon ulkopuolella (tämän Sorella tietää, toisin kuin muut talossa) naiset häneen lääpällään. Pitää taiteilla monen tunteen ja jutun välillä.

Mika teki väärin, se on selvä (vaikka olikin kännissä).Sorella joi aivan liikaa, pitäisi parempaa huolta itsestään juomalla vähemmän. Sorella kävi kuumana Mikaan, kysyi myös heidän sängyssä ollessaan Mikalta koska tämä on viimeksi käynyt suihkussa. Sorellan käytöstä sängyssä katsoessani (silloin kun hän oli vielä hereillä) eteni koko ajan siihen suuntaan, että yhdyntä olisi ollut seuraava askel. Tietenkään en voi tietää mitä hän ajatteli, mutta kuumana kävi eikä estellyt yhtään. Lisäksi humalassa heiluessaan oli hyvin sen oloinen, että tämän minä valloitan (Mika).Eli edelleenkin Mika teki väärin. Ja mielestäni Sorella saisi pitää parempaa huolta itsestään. Järkyttyy varmasti myöhemmin katsoessaan itseään humalassa vamppaamassa.

ottavat elämäntehtäväkseen Mikan solvaamisen? Ja kun se ei raiskannu Sorellaa, niin sitä on täällä turha huudella.

Mika teki väärin, mutta ei sitä raiskaajaksi voi millään ilveellä sanoa. Aika karua syyttää tollasesta, mitä ei ole tehnyt.

Vierailija:

Lainaus:


Itsekkin olen silloin tällöin herännyt sammuneena miehen hyväilyyn, esim. sormi ollut jo siellä jne, ja mikäpä sen ihanampi herätys..
Olisiko tajutomassa tillassa olevan Sorellan pitänyt olla kiitollinen, kun Mika kävi kimppuun?..eikä pidäkään poistaa.Mitää ei tapahtunu, kännistä kähmimistä vaan. Sorellassa yhtä paljon vikaa jos vikaa pitää jostakin hakea.

Vierailija:

Lainaus:


Heidi RIKKOI TALON SÄÄNTÖJÄ ja sai sitten ihan oikein häädön. Mitäs valehteli. Tota Mikan juttua on aikalailla paisuteltu ja toivon ettei heitetä pihalle. Ei ole kyse siitä onko Heidi aiheuttanut pahaa mieltä muille asukkaille vai Mika vai onko kukaan.
Vierailija:

Lainaus:


yhtä kovat rangaistukset. Heidi ei kai aiheuttanut talon asukkaille mitään pahaa omalla valehtelullaan, toisin kuin Mika omalla käytöksellään.

En todellakaan ole sitä mieltä, että vain Mika olisi syyllinen. Mielestäni myös Sorella provosoi aika reippain ottein.
URPO!!!!Heidi RIKKOI TALON SÄÄNTÖJÄ ja sai sitten ihan oikein häädön. Mitäs valehteli. Tota Mikan juttua on aikalailla paisuteltu ja toivon ettei heitetä pihalle. Ei ole kyse siitä onko Heidi aiheuttanut pahaa mieltä muille asukkaille vai Mika vai onko kukaan.

Sorella on varsinainen siveyden sipuli.. Ekaks tyrkyttää itteensä sen kun kerkee, tunkee samaan sänkyyn Mikan kaa ja sitten on NIIIIN

Kamalaa kun Mika yritti pökkii sitä...

Itsekkin olen silloin tällöin herännyt sammuneena miehen hyväilyyn, esim. sormi ollut jo siellä jne, ja mikäpä sen ihanampi herätys. kyllä on seksi sen jälkeen maittanut!mikalla ja sorellalla on kuitenkin oli vipinää koko alkuillan ja molemmat oli hyvin humalassa. eri asia jos eivät olisi tehneet mitään aikaisemmin ja mika oli mennyt sitten sorellaa hiplaan.sorella on mielestäni kauhean teennäinen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat