Seuraa 

[color=darkblue]Tuli vaan tuossa mieleen, että millä viikoilla sukupuoli voi näkyä ultrassa?Jos otetaan esimeskki että vauva olisi aina ihanteellisessa asennossa ja ultrassa kävisi vaikka kerran viikossa. Tietenkään kukaan ei näin tee, mutta kiinnostaa tietää...Lainaus:

~Murmutti

[/color]

Kommentit (8)

Minä yritin kysellä 3d -ultrassa rv16+, mutta lääkäri sanoi, ettei vielä uskalla mennä arvailemaan. Ultrassa rv20+ näkyi sitten poikien sukukalleudet jo täysin selvästi.kirjoittaa asiasta näin: Ulkoiset sukupuolielimet alkoivat eriytyä jo 11.-12. viikolla mutta ovat vasta 14. raskausviikon lopulla niin kehittyneet, että lapsen sukupuoli voidaan erottaa ultraäänitutkimuksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aika riskiä peliä mennä arvuuttelemaan sukupuolta aikaisin

meidän ultraaja ei alkanut edes rv.19 kertomaan kumman näkee :)

sano että on omalle tytölleenkin sanonut väärin ja perunut puheensa 2vk päästä, kun mummo oli kutonut ja ostanut kaikki " väärän värisenä"

aika hassua kun monet ultraajat sanovat sukupuolen vaikka eivät ole varmoja

meidät ultranneella lääkärillä n.30v kokemus niin luotan hänen sanaansa

tiedän jopa 2muuta tapausta mutta niissä selvinnyt vasta vauvan synnyttyä et tais ultraaja mokata

[color=darkviolet]Kävin eilen NP-ultrassa ja pakkohan siellä oli lääkäriltä kysyä asiasta.Lääkäri oli vanhempi herra, joka on hommaansa tehnyt jo useamman kymmenen vuoden ajan... Enpä ole koskaan tavannut yhtä huumorintajutonta lääkäriä, mutta valonpilkahduksia oli hänelläkin huomattavissa. Kysyin siis häneltä, että koska vauvan sukupuoli voi aikaisintaan näkyä varmasti, jos vauva on ihanteellisessa asennossa ultraajaan nähden. Hän hymähti ja totesi vain että " synnytyksessä" . Tarkensi kyllä että jo viikoilla 15+ voi näkyä, mutta aika harva ultraaja kertoo arvailujaan vielä tässä vaiheessa.[quote]

~Murmutti[/color]

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat