Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (233)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta me haluttiinkin lapsellemme tosi jämerä miehen nimi, ettei mikään nyssykkä olisi ;) Ja tietysti hieman kansainvälisyyttä pit saada, ja kun tarpeeks taaksepäin kaivettiin, niin löytyihän meistäkin ulkomaan verta!!



Ja tyttö on tietysti Wictoria Vappu Ilta, kun löydettiin yksi Ruotssta palautettu sukulainen myös(palautettiin tietysti hienolla virka-autolla) ;)



Minusta Wladimir ja Wictoria Wähä-Mähönen on todella ihana suomalais-kansainvälinen yhdistelmä.



Matkia ja varastaa ei sitten saa, kun meille ei tässä elämässä taida enää lapsia lisää tulla, mutta kai mä voin jo teitysti seuraavaa elämää varten varata!!

Huvittavinta oli varmaan noi Lolan perustelut: Sylvester toimii kansainvälisesti niin paljon paremmin kuin jokin " Paavo" . Ensinnäkin, onko tuo Wallinkosken perhe ajatellu muuttavansa ulkomaille? Lolan faija on ulkolainen, mutta mitä muuta kansainvälistä perheestä löytyy? Valistakaa tietämätöntä, etten ihan suotta dissaa heitä. Perustelut kuulostavat vain ihan tasan samoilta kuin kaikkien nicomicojenkin kohdalla. " Nico" vain on niin paljon coolimpi kuin yök-suomalainen " Niko" .



Toisekseen " Paavo" oli surkea esimerkki, sillä se toimii monessa maassa/monella kielellä paremmin kuin Sylvester. " Paavo" kun on lyhyt ja ytimekäs nimi, jota ei ole kovin vaikea lausua millään kielellä. Toki eihän se ole niin kansainvälinen kuin Stallone, eiku Sylvester.

Vierailija:

Lainaus:

" Paavo" kun on lyhyt ja ytimekäs nimi, jota ei ole kovin vaikea lausua millään kielellä. Toki eihän se ole niin kansainvälinen kuin Stallone, eiku Sylvester.




Meillä nimikiista miehen kaa.

Tytölle Cisulina Iina Liina vai Ceveriina Aada Beeda?

Pojalle Jazzper Nico Mico vai Cazzper Nemo Memo?

Tarttis olla nää aika pian valmiit, ku mul on jo rv 3+1 ja niit sit kaikki kuiteski kysyy!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat