Vierailija

Niin eihän se nainen ole nainen jollei koskaan saa tuntea äitiyttä. Niin sitä sitten naisten on saatava niitä lapsia miehen suostumuksella tai ilman. Ja kun ollaan yksi saatu, niin ei se vielä riitä kun naapurilla on kaksi, niin meillä pitää olla kolme, jotta voidaan olla täydellisiä äitejä. Kyllä se mieskin saadaan siihen suostuteltua. Ja sitten ollaan palstoilla uhreja kun miehen mieli ei kestäkkään vuosia jatkunutta odotusta ja imetystä ja mies ei enää jaksakkaan huomioida samalla tavalla kun suhteen alkuaikoina. Ja annetaan rakkauden loppua. Kokemuksesta tiedän (synnyttäneenä äitinä), että hormonit eivät tee meistä raskaana hehkuvista naisista mitenkään helppoa ja kevyttä seuraa. Ja se kun on tulevan isän velvollisuus kestää ja ymmärtää mielialavaihteluita ja vauvoja vuodesta toiseen kun lapset on niin ihania ja tuovat niin paljon ihanaa tullessaan.

Lapset ovat rakkauden hedelmiä ja syntyvät rakkaudesta. En voi tajuta miten rakkaus voi loppua vauvojen vanhemmilta tai jopa odotusaikana. Miten se lasten isä oikein valitaan? Riittääkö, että on liikkuvat siittiöt? Ja kun vauvat on siitetty niin äijä pihalle. Jollei itse potkien, niin omilla vaatimuksilla häätäen.

Ei niitä nyrkiniskuja tarvitse jäädä vastaanottamaan tai kenenkään kotiorjana ei tarvitse olla, mutta perhe perustetaan kun yhdessä sitoudutaan myös sen tuomaan vastuuseen. Se ei riitä, että rouva on yksin sitä mieltä, että kyllä tästä selvitään.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat