Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarvitsemme erittäin harvoin apua lasten hoidosta hakemisessa, mutta menneellä viikolla tarvitsimme. Ukki ja mummi hakivat lapset hoidosta ja matkalla meille kotiin he joutuivat autokolariin.

Silloin oli matkassa monta " onneksi" kohtaa: onneksi meillä oli auto jossa on nimenomaan hyvä sivukolarisuoja (vaikka vanha malli onkin), onneksi ostimme lapsille hyvät istuimet (parhaimpia juuri sivukolareita ajatellen) vaikka se silloin ostohetkellä lompakossa kirpaisikin. Onneksi annoimme ukille oman automme käyttöön sillä ukin omassa autossa ei ole juuri mitään suojaa sivukolareita ajatellen...

Ja onneksi enkelit olivat mukana eikä lapsiimme tullut naarmuakaan vaikka ukki ja mummi saivat kolhuja sinne ja tänne.

Kolaria seuraavana aamuna kuuntelimme lasten kiljumista leikkihuoneesta ja se oli ilolaulua korviimme, niin erilainen se aamu olisi voinut olla.

Eipä tarvitse miettiä kahtakertaa mitä ominaisuuksia vaadimme seuraavalta autolta tai lasten turvaistuimilta.... Eikä meidän autossa istu enää vierailevat lapsetkaan pelkässä korokeistuimessa.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on aina ollut tärkeintä turvallisuus. Seuraavaksi turvallisuus ja kolmanneksi turvallisuus.Tilasimme juuri auton, jossa massaa, paljon rautaa ja turvavarusteet nykypäivän huippuluokkaa. Ja miksi? Siksi että kyydissä kulkee maailman kallein kaveri.Auto oli kallis, mutta sama se. Turvaistuimista olemme ostaneet juuri ne, joissa parhaat sivusuojat ja muutkin ominaisuudet. Hinnalla ei väliä. Minä voin katsoa telkkua pienestä ruudusta, voin kulkea vanhoissa kengissä, mutta turvallisuudesta en tingi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat