Vierailija

Kommentit (18)

Tuppeen, jos on nahkainen, apen nimi ja päivämäärä tai 60v. poltettuna, tai terään vastavat tiedot kaiverrettuna.Kuumavesipullo muuten hyvä, mutta ihminen, joka inhoaa kaikkea, varmasti inhoaa ainakin kuumavesipulloa... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viekää se katsomaan Riisuttua miestä. Varmasti ilahtuu Pentti Siimeksen esittämän appiukon olemuksesta. Elokuvassa sekin inhoaa kaikkia ja kaikkea. Ja sen jälkeen hyvin ulos syömään.

muovinen? pullo, johon laitetaan kuumaa vettä ja joka sitten otetaan sänkyyn lämmittimeksi. Briteissä käyttävät.

Tarkoittikohan kakkonen sitä vai termospulloa?

Minusta kuumavesipullo olis appesi kaltaiselle " ikävälle" tyypille jotenkin osuva lahja, siinäpähän sais sitten itsekseen murjottaa sängyssä lämmittimen kanssa.

Kun kerta on luontoihminen, antakaa sellaiset sormikkaat, joissa ei ole sormet loppuun asti neulotut...onko ne kynsikkäät, vai mitkä...

Pystyy kiikaroimaan, ampumaan ( jos metsästää) , käsittelemään kalastusvehkeitä jne.Tai kädenlämmittimet ( esim. partiokaupasta saa).Tai kimppalahja mahdollisten sisarusten kanssa Goretex-puku.Tai alhjakortti liikkeeseen, josta voi ostaa kunnolliset vaelluskengät. Ostatte lahjakortin kaveriksi coolmax-sukat, vai mitkä ne hyvät sukat nyt onkaan nimeltään.

Tarkoitin juuri sellaista kamalaa muovista pulloa, jonka murjottava ukko voi ottaa sänkyyn mukaansa... :)Juuri sellaiselta ap:n appi vaikutti kuvauksen mukaan....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat