Vierailija

Toinen näyttely oli tänään. Vähän hiljaiselta vaikuttaa alku. Mikään kiire ei ole myydä omaa pois, vasta ensi kesänä meidän pitäisi päästä muuttamaan uuteen asuntoon, mutta siltikin koko ajan on pelko persuksissa että menisi nyt jo talo kaupaksi...Muita tällä hetkellä asuntoaan myyviä paikalla? Onko kävijoitä ollut paljon, kauanko olette myyneet?

Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolme julkista näyttöä ehti olla, asunto myynnissä kuukauden. Yli 300 000 euron kerrostaloasunto, väkeä kävi joka näytössä yli 20 henkeä. Kolmannella näytöllä saimme kaksi kilpailevaa tarjousta, eli saimme loppujen lopuksi tosi hyvän hinnan. Ja kun vielä itse myimme, ei päässyt edes kukaan välittäjänretku vetämään prosentteja välistä. =) Helpotuksen huokaus, sillä uusi asunto ostettiin jo kuukausi sitten.

Silti meinas mennä hermot, näyttöjä ei ollut kuin kolme, mutta välittäjä halusi näyttää asuntia harva se ilta joillekin yksittäisille tyypeille.Jatkuuvaa siivoamista ja pakoilua kotoa. Jos myyntiaika olisi ollut pidempi, olisin varmaan luovuttanut melko pian. Meillä ei ollut mikään pakko myydä, mutta kun meni hyvään hinaan, niin annetiin mennä.

Mä mietin kans tuota vuokraamista kun luopuminen omasta unelmien pikkukodista tuntui aika pahalta... mutta auttamattoman pienihän se ois ollu kahdelle ihmiselle, ja vuokraaminen ois kattanut vain n. 90% tänhetken kuluista kun lainaakin on.

Eli maksettavaa ois jääny vielä kuukausittain, ja sitten vielä kaikki isot remontit tekemättä (50-luvun lopun kerrostalo kyseessä) jotka taas ois nostanut kustannuksia oikeen reippaasti lähitulevaisuudessa.Ja tulihan tästä kivat voitot, opintolainan voin maksaa kokonaan pois, samoin asuntolainan, ja vielä jää taskun pohjallekin pikkuinen pesämuna :)t: 25

on ollut n. kuukauden, ei tarjouksia. Hiljasta on... kyllä se varmaan menee, mutta nyt ei oo semmosta ostovimmaa ku vaikkapa silloin kun ostin sen (3v sitten, sillon myytiin melkein kaikki tuon alueen kämpät ennen ekaa esittelyä. Monta kertaa oli vaan ovella lappu että myyty kun olin esittelyyn menossa :))Välillä meinaa tosiaan hermostuttaa kun ei ois kauheen kauaa varaa ylläpitää asuntoa tyhjänä ja maksaa vielä tästä nykyisestä asunnosta vuokraa. Aika ikäviä fiiliksiä on välillä. Onneksi ei olla kuitenkaan missään monen asunnon loukussa, päätettiin että turvallisempaa siirtyää hetkeksi vuokralle ja myydä omat pois ennenku ostetaan uutta (ja otetaan lisää lainaa)

kokoa pitää olla, jos on pyyntiäkin. Muutamakin kiinteistövälittäjä on myös sanonut, että neljä makkaria on oltava, jos hintaluokka on 350 000 Euron paikkeilla. Useimmissa perheissä on se kaksi lasta ja vanhemmat haluaa ns. työhuoneen.

Muutamme joulukuussa uudelle piakkakunnalle töiden perässä ja olemme laittamassa keväällä ostettua kotia vuokralle, tänään on ensimmäinen näyttö ja kiinnostuneita on kuulemma paljon... jännittää löydetäänkö kerrasta sellianen vuokralainen joka täyttää kaikki kriteerit :)

ok-talojen keskimääräinen myyntiaika on nyt 8-10 viikkoa ja tuo siis vasta keskimäärä. Kalliimmat asunnot aina menevät hitaammin, halvat nopesati. Juuri kaksiot ja kolmiot kerros ja rivitaloissakin asettuvat siihen hintahaarukkaan, että useamalla on varaa ostaa, eli menevät paljon helpommin kaupaksi. kevääseen on piiiiitkä aika.

hinta on kohtuullinen jo valmiiksi muihin alueen pyynteihin verrattuna, ja jos lähtee näin pian laskemaan hintaa niin voi tulla sellanen odottava fiilis että miten paljon se hinta oikein laskeekaan...no, ei tässä hengenhätää ole, mikään välttämätön pakko ei ole myydä ollenkaan (menisi varmaan vuokrallekin ihan hyvin). Missään monen asunnon loukossa ei olla, eikä tulla olemaankaan joten sekin ok.Silti...

ymmärrän ahdistuksen, meillä meni pitkään ettei tullut tarjousta, kävijät tykkäsivät mutta eivät kai pitäneet " omanaan" .

ensimmäisen tarjouksen tekijät sitten tämän ostivatkin.hintaa kyllä laskettiin vähän väliä niin että juurikaan ei ollut jäljellä ilmaa.t.16

ahistaa ettei mee kaupaksi :( Vaikka kaiken järjen mukaan kyllä menee, loistopaikalla ja hyvässä kunnossa ym ym. Mutta kun on tämmönen heikkohermoinen... yöunet meinaa mennä ja kauhea ahdistus päällä :(((t: se jonka kämppä ollu kuukauden myynnissä, ei tarjouksia

noin kolme kuukautta, kävijöitä varsinkin kesällä vähän, joskus taas useampi katsoja. Nyt vihdoin meni!

usko oli mennä, mutta kun se oikea ostaja ovesta astuu sisään...

oman talon rakennus alkaa keväällä. Siinä välissä pitäis vääntäytyä jonnekin vuokralle.En oo kovin huolissani (vielä ainakaan), tää on kolmio hyvässä rivariyhtiössä hyvässä paikassa. Piha rajoittuu metsään. Missä päin teillä & millainen?

Tarjontaa on paljon, mutta harvalla on oikeasti varaa. Lisäksi ostajat tietävät tämän eli ovat todella valitsevia. Talonne on onneksi täystiilitalo eli siinä suhteessa myyntitilanne ei ole huono. Riippuu sijainnistakin. Puutalot ei tahdo enää mennä, jos pyynti on yli 350 000 Euroa ja sijaintikaan ei kummoinen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat