Vierailija

Vai voiko sitä tehdä huonosti vai onko nautinto aina taattu?Mistä ette pidä suihinoton aikana jos nainen tekee?

Sivut

Kommentit (23)

Yksi tuttu mies kertoi kerran, ettei hän ole ikinä lauennut suihinottamalla. Yksi exäni oli samanlainen, hänellä oli myös tosi voimakas tarve säädellä itse omaa tulemistaan.Muut miesystäväni ovat melko helposti lauenneet suihinotossa.

mutta haluaa harjoitella teillä. Siis parisuhteessa olevat, onko kellekään käynyt näin. Tuntuu että monet naiset ovat epävarmoja siitä etteivät osaa hoitaa hommaa oikein ja eivät sen takia tee sitä sitten ollenkaan. Itselläkin epävarmuus vaivaa mutta haluan oppia tekemään sen kunnolla jotta mies nauttii. Onko tunnelmaa latistavaa jos sitä sanoo että haluaisi vähän harjoitusta ja siihen tarvitsee miehen kullia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


onko kellään tietoa miten nainen voisi " puuduttaa" nieluansa suihinoton ajaksi tai oppia asiaa muuten, että ei tulisi niin herkästi tuota yökkäysreaktiota?

Meillä olisi sellaiselle tarvetta, vaimo nimittäin ei pysty minun mielestä ottamaan niin syvälle kuin haluaisin ja minä kun niin haluaisin painaa " kahvaa myöten" koko 17cm komeuden sinne kurkkuun.
kerrotko vielä kuka olet niin en joskus epähuomiossa tunge tuota melaani sinun suuhusi.

:)

Vierailija:

Lainaus:

Ei mitään hajua, mutta luojan kiito..
että mieheni saa maailman parasta suuseksiä. Nuo inhokkikohdat eivät todellakaan täyty meillä...viimeksi toissailtana olimme menossa nukkumaan ja sammutimme valot, yllätin miehini suuseksillä olkkarin matolla. Olen sitä mieltä, että myös suuseksiin pitää panostaa ja kunnolla. Jos pitää suuseksin (himoaa miehen kullia) antamisesta siihen haluaa myös panostaa. Kyllä miehestä näkee jos homma hoituu kunnolla...t. nainen 26

Niin mäkin tein. Mies ei meinannut uskoa että en ollut ottanut juuri koskaan suihin, koska olin ollut tosi pitkässä liitossa ja sitä ennen seurustellut lukuisia kertoja. Mutta kun se homma vaan ei ollut kiinnostanut yhtään ennen nykyistä miestä. Vielä epäilevämmäksi se tuli, kun opin kuulemma hyväksi niin nopeasti. :DMutta siis: sanoin että olen tosi epävarma, en yhtään tiedä mikä tuntuu juuri siitä hyvältä, ja voisiko se opettaa ihan kädestä pitäen. Kyllä se sitten opetti, ja on saanut nauttia tuloksista usein. Musta on tosi ihanaa puuhailla sen kalun kanssa ja nähdä miten mies nauttii.

Nro 2:sen Top 5 -lista oli hyvä manuaali huonolle suihinotolle.

Lisäisin siihen vielä liian kovan imutuksen liian aikaisin, sillä myös penis täytyy lämmittää ensin jotta voidaan siirtyä kovempiin otteisiin.

Sitten kun lämmitelyt on tehty, kovemmat imutukset, unohtamatta monipuolisuutta, tuntuvat useimmiten ekstaattiselta.

Käsien käyttäminen on ok, mutta vaihtaminen pelkkään käteen latistaa kiihotusta. (M32)

onko kellään tietoa miten nainen voisi " puuduttaa" nieluansa suihinoton ajaksi tai oppia asiaa muuten, että ei tulisi niin herkästi tuota yökkäysreaktiota?

Meillä olisi sellaiselle tarvetta, vaimo nimittäin ei pysty minun mielestä ottamaan niin syvälle kuin haluaisin ja minä kun niin haluaisin painaa " kahvaa myöten" koko 17cm komeuden sinne kurkkuun.

2 tuossa sanoi hyvin kaiken mitä EI pitäisi tehdä. Joskus olen ihmetellyt ääneen vaimolle että miten sinä voit tehdä sen noin hyvin.

On kuulemma helppoa, ei tarvitse kuin seurata minun reaktioita niin näkee (ja kuulee;) helposti mistä mies nauttii.

Väittää että ei ole opiskellut sitä pornoleffoista..

Minulla joskus hampaiden harjaaminenkin melkein laukaisee oksennusrefleksin ja tuntuisi tosi epämiellyttävältä, jos miesystäväni ottaisi tavoitteekseen " nielurefleksini kouluttamisen syväkurkkusessioita varten" .Sinä hetkenä ottaisin puheenaiheeksi sen, voiko miehen kieltä pidentää (vaikka kielijänteen katkaisulla), jotta se voisi suuseksin antamisessa penetroitua syvemmälle emättimeeni. Toisaalta taas, voisiko mies saada jotain jumppaharjoituksia kielelleen, jotta voisi nopeammassa tahdissa pyöritellä klitoristani.Kaikki tämä tekniikkahan on olennaisista olennaisinta seksuaalisessa nautinnossa, eikö vain?

Vierailija:

Lainaus:

Onko tunnelmaa latistavaa jos sitä sanoo että haluaisi vähän harjoitusta ja siihen tarvitsee miehen kullia?
Päinvastoin, se on erittäin kiihottavaa. Luulen että aika moni mies haaveilee siitä, että pääsee " kouluttamaan" naistaan. Turha ujostelu vain taitaa estää hauskanpidon.mies

että se mikä toimii toisella ei toimi kaikilla.

Omasta kokemuksesta sanoisin että pääasia on se että kuuntelee mistä mies pitää. Toinen tykkää rajusta ja toinen hellemmästä. Toinen nauttii kielellä nuolemisesta enemmän ja toinen taas ei niin välitä kielihipsuista.

Kokemukseni mukaan aika varma nautinto saavutetaan sillä että kädet on mukana ja kaikki miehet on tykänny siitä että samalla kun imutan niin pyöritän kullia suussani niin että kieli on mukana. Eli ei pelkkä imutus vaan imun mukana myös suu ja kieli liikkuu.

Vierailija:

Lainaus:


mies ei laukeisi suuhun.

joten ei osaisi edes sen vertaa kiihottaa että saisi miehen laukeemaan suuhunsa.


Aattele nyt. Mimmi tekee parhaansa mutta mieheltä ei vaan lasti lennä. Mieshän voi myös pitkittää omaa tulemistaan, tai olla kokonaan kykenemätön tulemaan suuhun! Ei saisi mitata sillä hoidon hyvyyttä, tuleeko mieheltä vai ei. Itseltä ainakin menisi itsetunto, jos niin sanottaisiin. Ja ilman itsetuntoa ei tulisi toista yritystä edes. Siihen loppuis sekin huvi. Minulle on tosi tärkeää että mieheltä tulee, ja teen sen myös miehelle selväksi. Että jos annat tulla, saat toistekin.

Oikeasti kaikkein huonoin suihinotto on sellainen joka on tarvinnut pyytää, tai maksaa mutta tässä teknikkapuolen top 5 inhokit1. pitää suussaan ainostaan terskaa ja lutkuttaa. Ei siis yritä ottaa syvälle ja naida suullaan tai ei käytä käsiään

2. homma on koko ajan samaa imutusta. Kulli pitää ottaa välillä pois suusta, nuolla vartta käyttää kieltä, runkata, kiusoitella jne.

3. On sen näköinen ja liikeet ovat sen kaltaisia, että " tulisit nyt jo, mun leuat väsyy" Kullia pitää himoita

4. Suihinotto on " kuiva" Sylkeä pitää olla oikasti mukana reilusti ja sitä saa olla naamalla ja kiveksillä

5 spermakammo. Valmiina ottamaan kolme askelta taakseppäin kun mies tulee.tosimies33

kanssa... :) Joskus saattaa myöhäisemmällä ajankohdalla jopa nukahtaa kulli suussa... että revi siitä sitten... Käsitöiksi meinaa mennä väkisinkin...

täytyy hamuta munaa suuhun samalla tavalla kuin lehmä tai hevonen niityllä hamuaa ruohoa suuhunsa. Tiedättehän? Silloin se tekniikka on oikea :)

Mutta yleensä turhaan. Rakastan imuttaa miestä ja saada toinen tulemaan suuhuni ja sitten nielen. Olen ollut tosi onnekas, koska kaikki mieheni (7kpl) ovat maistuneet tosi hyvältä, eikä suuseksissä näin ollen ole mitään epämiellyttävää.On totta, että miehissä ja heidän toiveissaan ON EROJA. Mulla oli yks exä, joka halus todella RAJUA suihinottoa; imua niin PALJON kuin vain leuoista lähti ja samalla todella kovaa runkkausta kädellä. Pallejakin piti oikein puristella, niin että mun teki melkein pahaa. Mutta hän vakuutti nauttivansa siitä. Sitten oli toinen, joka taas halus eniten todella liti- ja tippuvanmärkää kielihoitoa, kieli liikkeessä siis koko ajan, ja eniten terskalle ja sen alapuolelle. Yhdellä on se paras juttu ollut, että otan niin syvälle märkään suuhun kuin voin, lutkuttelen kielellä ja samalla (hellästi) paijailen munia ja välilihaa ja laitan sormea pepun aukon suulle (miehellä on onneksi aika pieni kalu, saa melkein kokonaan suuhun ;))Mutta vaikka ovat jokainen olleet erilaisia, kaikkia kokemiani miehiä yhdistää se, että he nauttivat kun oikein innolla ja halulla heitä imuttaa, näyttää, että HALUAA tuon kalun suihinsa NYT! Must on ihanaa saada mies tulemaan, siksi rakastan antaa suuseksiä, siitä tulee ihan mielettömän hyvä olo kun toiselta lentää lasti, kun MINÄ olen häntä hoidellut :) Siksi negatiivisimmat muistot on yhdestä exästä joka aina tahallaan pihtas tulemistaan :( Sitä sai imuttaa ja nuoleskella, tehdä parhaansa kaikin tavoin kunnes oli ihan leuat jumissa, eikä hän yhtään vaivautunut avittamaan (eli kertomaan MIKÄ tuntuisi parhaalta), makasi vain kuin kuollut lahna. Olin kyllä aika nuori silloin, enää tämän ikäisenä en suostuisi moiseen. (Toivottavasti Pasi olet parantanut tapasi, tai ehkä elämä on reilua, ja nykyinen avovaimosi ei suostu imuttamaan lainkaan?? ;))Sori, meni vähän raiteilta. Hyvä keskustelunaloitus kumminkin!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat