Vierailija

Kerro, että tarvitset juhlakampauksen ja sovi aika. ÄLÄ KERRO että menet OMIIN häihisi :DTämä TOIMII!

Kommentit (10)

Se tulee kaikkein halvimmaksi. Teki minulle häätukan tosi edullisesti, leikkaa lasten hiukset " tukkualennuksella" ja tiedän aina, että laatuun voi luottaa. Suosittelen.

Häät sikäli nostavat kyllä hintaa, että yleensä morsian on sen verran kiinnostunut ulkonäöstään, että haluaa myös koekampauksen <- kalliimpi hinta. Köyhää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Jos olet hommannut hääpuvun, tarjoilun yms samalla taktiikalla, niin mahtaa olla häät !

Kannattaako edes kuvauttaa morsiusparia...
- ja tuleva vaativa morsian. Jos et ymmärrä, että kampaaja suhtautuu hääkampaukseen vähän eri motivaatiolla kun tavalliseen juhlakampaukseen, niin ei voi mitään. Toisaalta kuulostat siltä, että sinulle ei ole niin nöpönuukaa miten se tukka hääpäivänä on.

Et siis halua kampaajasi tekevän 3-4 eri versiota, josta valitset mieluisan? Et varmaankaan.

Huh, huh...

Paljonko muuten ylipäätään käytät rahaa kampaajalle vuodessa? Varmaankin jotain 150 euroa, josko sitäkään.Koekampaus: kampaaja nosteli hiuksiani ja otti vastaan ehdotuksia kuvan kera (simppeli nuttura) . Kampausta ei kuitenkaan alettu tekemään koemielessä.Pari päivää ennen häitä hän soittaa, että sori, ei voikaan tehdä kampausta, koska on luvannut tehdä samaan aikaan eräälle vakiasiakkaalleen kampauksen. Sain koekampauskäyntiajan nro 2. Sama juttu, hiuksia nosteltiin ja tiaraa katseltiin.Hääkampaus: tulin ajoissa, mutta silti tuli kiire, koska keskittyi juttelemaan ja teki homman pieleen ->joutui purkamaan tekeleensä ja alkamaan alusta ->tuli KIIRE, joka vaikutti koko päivän aikatauluihin. Mua otti kyllä päähän aika lailla, mutten viitsinyt alkaa urputtaa, koska oli kiire. Joten, juhlin häitäni epäsymmetrisessä nutturassa, joka oli kiireessäkääräistyn näköinen. Enkä enää IKINÄ mene kyseiseen kampaamoon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat