Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

joka vähän arka kun painaa. Ei näy mitään ulospäin. Pitäisikö tästä huolestua? on tosiaan ihan tuolla kainalossa eikä rinnassa. on niinkuin ihan tossa ihon alla, tuntee kun sormella " silittää"

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä löysin kans kerran sellasen kainoloita pestessä ja säikähdin. Ihan kuin ois ollut iso herne ihon alla. Katosi kuitenkin nopeasti joten oli selvästi joku ärtynyt rauhanen. Ei se kuitenkaan ollut kipeä niin kuin finni, eikä muutenkaan sen näköinen. Ehkä joku talirauhanen vain hetkeksi sekosi. Jos ei tässä reilussa viikossa katoa, niin käy lääkärissä.

nyt jopa yksi viinirypäleen kokoinen. ovat turvonneita imusolmukkeita tai tulehtuneita hikirauhasia/karvatuppia tai talirauhasia. kun sheivaan niin tulee usein.

Etenkin jos se on arka. Minulla on noita varsin usein:) Toki jos patti ei ota lähteäkseen, se kannattaa käydä näyttämässä. Yleensä syöpäpatit eivät kuitenkaan arista laisinkaan, eivätkä missään nimessä liiku ihon alla kun niitä sormella koskettaa, vaan ovat kiinteästi alustassaan kiinni.Ole huoletta, karvatuppi se varmasti on:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat