Vierailija

En halua yths:lle tai kunnalliselle!!! onko joka paikkakunnalla yksityisiä??AUTTAKAA!" !!!

Kommentit (13)

itse pääsisin parissa kuukaudessa, mutta käyn just nyt yksityisellä yhteiskunnan piikkiin. en tosin kerro mistä saan rahat, koska muuten joutuisin kilpailemaan niistä.yths:llä on myös psykiatreja, joihin voi solmia hoitokontaktin, tarkkailua siis. perheterapiaa antaa ilmaiseksi koulutetut perheterapeutit kunnilla ja seurakunnilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

psykologi, joka on käynyt psykoterapeutin koulutuksen on paljon pätevämpi! Ei sen psykologin taidot mihinkään katoa. Mutta pelkällä psykologilla ei ole oikeutta tehdä hoidontarvearviointeja, eikä taitoja auttaa psyykkisesti sairasta, hän ei voi antaa hoitoa.Psykoterapeutit erikseen ilmoittaa, antavatko hoidontarvearviointia. Itse suositettelen, että menet ap psykiatrille, eli lääkärille, joka on psykoterapeutti. hän osaa tehdä myös tarvittaessa diagnosoinnin (onko oikeasti masennussairaus ym.), miettiä lääkitystä, kertoa vaihtoehdoista ja antaa sen itse hoidonkin. Saat myös kelalta lääkärinpalkkiosta korvausta!

haluaisin mennä selvittämään elämääni: parisuhteen solmuja, omaa luonnetta, pärjäämistä, ihmissuhdesotkuja, masennusta... purkamaan sydäntä että jaksaisin elää.millä tavalla nuo psykologi ja psykoterapeutti eroavat?

siis etsitkö psykoterapeuttia? kyllä googlella löytyy pistät hakusanoiksi psykoterapeutti, suomen psykoterapialiitto, kognitiivisen psykoterapian yhdistys, psykoanalyyttinen psykoterapia jne...sieltä niitä löytyy! netistä löytyy neuvontanumeroita, joista voi saada tietoja. monella terapeutilla on yhteystiedotkin netissä. Sitten voit tilata psykoterapeuttiyhdistykseltä psykoterapeuttiluettelon.

voi päästä vain sellaiseen 5 kerran tukiterapiaan tai mikä se nyt lieneekään. Psykoterapiajonot on piiiitkät, itsekin olen ollut jonossa jo 5 vuotta. Uskomatonta mutta totta.

ei anna terapiaa, keskusteluapua kyllä voi saada. Terapeuteilla on se oma " linjansa" minkä mukaan terapiaa lähdetään viemään eteenpäin. Erialaisia terapiamuotoja on siis paljon ja voi olla hankala löytää sellainen itselle sopiva. Sinuna kokeilisin ensin ihan psykologilla käyntiä, vaikka perheneuvolan kautta? sieltä sitten saat ainakin tietoa etsiytyä eteenpäin jos siltä tuntuu.

Heillä on on perheterapia yhm. suhteellisen edulliseen hintaan (17¿/krt) Alunperin kristillinen järjestö, mutta terapia on vakaumuksetonta.Yksityisellä puolella terapiakäynti maksaa 40-60¿/krt ja helposti tarvitset ainakin 10-20 krt riippuen kuinka solmussa elämäsi on.YTHS:n kautta voit myös saada tilanteesi kartoituksen, jossa käydään läpi eri terapiamuotoja ja voit miettiä mikä olisi se oikeimmalta tuntuva.

sulla on mielenterveysongelmia, parisuhdeongelmia. Psykologi on yliopistosta valmistunut maisteri. Psykoterapeutti on korkeakoulu tai yliopistotutkinnon suorittanut, joka on käynyt pitkän koulutuksen terapiaan. Usein psykoterapeutti on psykologi (hyvä pohja), voi olla lääkäri, voi olla vaikka teologi. Mutta psykologit ja psykiatrit voivat käydä korkeimman koulutuksen psykoterapeuteiksi.

suurissa lääkärikeskuksissa on myös psykiatreja tai psykologeja, joilla on terapiapätevyys. Semmoselle voi mennä alkuhaastatteluun ja miettimään, et mitä pitäisi tehdä.ps. yths:llä on omia psykoterapeutteja.

Parisuhde asioissa löytyy apua seurakunnasta ilmaiseksi. Siellä on parisuhdeterapeutti, jolle voi hakeutua, mutta jos sinulla on jaksamattomuutta elää, niin ehkä olisi parempi hakeutua omalle lääkärille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat