Vierailija

en ollut ajatellut asiaa niin mutta ystäväni (3 lasta, yh) jolla erittäin tarkka kuri, olisi päässyt vanhempiensa kanssa etelään lastensa kanssa mutta ei viitsi lähteä tämän takia. Hän sanoi suoraan mulle (ja lapsillekin sanonut sen) että mitä nyt sinne näiden kanssa jotka eivät suostu syömään mitään, ihan turhaa - suuttuu vain ja kaikilla on tylsää. Kranttuja ne lapset kyllä ovat, joten kyl siinä on pointti. Kyllä minä tykkään etelässä käydä kivoissa paikoissa syömässä ja voi olla että koko reissun fiilis menisi jos joka päivä kaikki jankuttaa ja valittaa ettei halua sitä tai tätä. Onneksi omat lapset syö sen mitä laitetaan lautaselle.

Kommentit (6)

niin saa edes jonkun aterian päivässä laitettua oman maun mukaan.Kyllä niistä ravintoloista aina joku Spaghetti Bolognese tai perusmunakas löytyy, hätätilassa iso kippo ranskalaisia perunoita, joten ei meillä ole koskaan mitään hätää ravintoloissakaan ollut. Ei lasten tarvitse niitä kaikkein eksoottisimpia herkkuja ottaa! Jos viikon loman ajan lapset syövät vähän epäterveellisemmin, niin mitä siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lasten kans jotka eivät syö muuta kun ranskalaisia. Pysytään kotona kunnes osaavat käyttäytyä, tai ovat niin isoja et tajuavat mistä jää paitsi jos eivät syö mitä tarjotaan.

Ei syö juuri mitään (laiha lapsi), tietyt jutut menee ja muuten paastoaa.Mutta ajateltiin niin, että syö se sitten kun nälkä tulee. Ja otetaan varuilta ralliautomakaroneja mukaan, voi keittää sitten hotellilla jos pakkotilanne tulee.

Viime kesänä oltiin Italiassa ja kuopus eli viikon porkkanaraasteella ja leivällä... Isompi tytöistä sentään kelpuutti vähän muutakin ja poika oli aika ennakkoluuloton.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat