Vierailija

Onkohan jossain Mielet tarjouksessa parhaillaan (pääkaupunkiseudulla)?

Sivut

Kommentit (34)

Lastani tuskin tulee kovinkaan paljoa kiinnostamaan millä koneella meillä pyykit pestään, joten luulen hänen keksivän muutakin puheenaihetta kavereilleen. Jos me ostaisimme pesukoneen statussyistä, laittaisimme sen varmaan olohuoneeseen :-). Nyt se joutuu jonnekin pimeään pesuhuoneeseen, jossa ei käy kukaan vieras sitä ihastelemassa.Onkos muuten tuo Mielen kennorakenteinen rumpu jotenkin erityisen toimiva - tähän asti olen pärjännyt ilmankin, ja noissa halvimmissa malleissahan sitä ei edes ole?

Sattui vielä sopiva tarjous juuri siitä mallista (507?) mitä olin kilpailuttamassa eri liikkeissä. Maksoin vähän alle 700 euroa. Mutta kaikista liikkeistä olisin saanut tinkaamalla n. 900 eurolla. Vaikka lähtöhinta pari sataa enemmän. Eli tinkiä kannattaa ainakin noin isoissa hankinnoissa! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä ollut monen merkkisiä koneita, mutta miele on ehdottomasti ylivoimaisesti paras kaikinpuolin. en vaihtaisi pois ikinä. eikä varmaan tarvitsekaan kun tuntuvat kestävän ikuisesti noi pesukone ja kuivuri.

Vierailija:

Lainaus:


ystävällisempi. Kotivakuutuksissa on vielä niin somasti omavastuu n. 130 euroa, että korvaukset (joita meillä halvemmissa merkeissä aiemmin on ollut usein) jäävät saamatta. Korjaus on ollut yleensä n. 100 euroa :-(

minä just ostin mielen pesutornin. Juuri laadun takia. Soitin jostain syystä mielen maahantuojallekin, joka sanoi, että mielen koneet ovat koko ajan testauksessa, ja parinkymmenen tunnin jälkeen konetta on pesty 10000 tuntia, eikä vielä mitään häiriötä ole koneessa.

Meillä on Mielen astianpesukone. Kallis oli, mutta on myös hyvä. Ei mikään heikunkeikun kone, vaan vankka. Pystyy myös tarvittaessa päivittämään.Meillä on myös pesukoneen vaihto edessä, ja satavarmasti tullaan ostamaan Miele-merkkinen.

Mulla on ihan uudet Mielen Jubilee -sarjan pesukone ja kuivuri (ostettiin kun muutettiin). Ne on ihan mielettömän hyvät, en kyllä enää muuta osta ikinä. Käyttöikää on luvassa 20 v. :)))))Pesen silkkivaatteet huoletta, rintaliivit yms. mitä en koskaan ennen pessyt muuta kuin käsin. Kaikki onnistuu ja kone säätelee itse aina sopivat veden määrät ja pesuajat.Hehkutin koneita miehelle varmaan 3 viikkoa hankinnasta päivittäin ja hän totesikin että olis hankkinut ne jo aikaa sitten, jos olis tiennyt mikä riemu niistä repeää.

Jos tuo Mielen 1000 euron pesukone kestää sulla 10 vuotta, niin voisit ostaa kolme n. 300 euron pesukonetta samana aikana.Mitä hienompi tekniikka, sen hienommat ja KALLIIMMAT on myös viat.Pyykki tulee kyllä puhtaaksi halpiskoneellakin.Meillä Mielen pesutorni (kone ja päällä kuivausrumpu) on toiminut huipusti vuodesta -99. Odotan siltä vähintään 20 vuoden ikää. Mikään pseukone koskaan ei ole ollut lähelläkään tuota laatua.

Jouduttiin ostamaan kakkoskone toisaalle ja ostettiin Bosch (mikä on myös saksalainen laatumerkki) ja voi että se on kökkömopo Mieleen verrattuna! Tässä ei kannata tosiaankaan säästää!Pyydä haluamastasi mallista kilpailevia tarjouksia eri liikkeistä. Tingi hulluna, se kannattaa!


Tosiaan olisi hullua ostaa halpiskoneita toisensa perään! Jotain vastuuta sentään pitää kantaa!Ja kyllähän pesukoneita kannattaa korjatakin. Laadukkaammat merkit eivät hajoa yhtä herkästi ja usein kuin ihan halvimmat.Meille sanoi kodinkonemyyjä kysyessämme, että mikä kestävin, että esim. Siemensistä tulee hyvin vähän reklamaatioita, valituksia ja huoltopyyntöjä.Mielekin on varmasti hyvä tai siis vielä parempi kuin Siemens, mutta mulla ei ole itsellä siitä kokemusta. Vertailkaa. Ja pyytäkää tarjousta useasta paikasta!

Miele on muihin pesukoneisiin verrattuna todella painava, mikä kertoo siitä, että koneistossa, rummussa yms. on käytetty oikeaa rautaa eikä mitään muovia. Se on tehty " vanhanaikaisesti" vaikka mukana onkin uusimmat hienoudet.Meillä on Miele kennorumputorni keittiössä, josta on avoin yhteys ruokailutilaan. Ei mitään meluongelmaa silti. Meillä on mieletyksestä tullut oikein termi. Kiskon kuulemma vaatteet toisten päältä että saisin laittaa ne Mieleen! Upeaa on tosiaan myös kun voi pestä rintsikat, silkit ja villat täysin huoletta koneessa.

positiivista palautetta. Siemens ja Cylinda saivat pääsääntöisesti hyvää palautetta, mutta muutama maanantaikappalekin löytyi. Siksi ajattelin olisiko paras pelata varman päälle, sillä en erityisemmin pidä kodinkoneista ja niiden ostamisesta, etenkään jos ne eivät toimi ja menevät rikki alta aikayksikön. ap

Meillä oli Upo ja korjattiin neljästi kahden vuoden sisään takuuaikana, hermot meni. Kone hajalla, korjaaja tuli miten tuli, osat aina tilattava... Hommattiin sitten Miele ja ollaan oltu todella tyytyväisiä.

ystävällisempi. Kotivakuutuksissa on vielä niin somasti omavastuu n. 130 euroa, että korvaukset (joita meillä halvemmissa merkeissä aiemmin on ollut usein) jäävät saamatta. Korjaus on ollut yleensä n. 100 euroa :-(

Onkohan hinnoissa paljon tinkaamisvaraa - voiko kodinkoneliikkeissä tinkiä ja paljonkohan olisi realistista ja kunniallista yrittää hilauttaa hintaa alaspäin? ap

saataville ulosvedettävä levy, joka on TODELLA kätevä! Ystävälläni on sellainen ja siitä tiesin sitä kysyä. Kuivausrummusta voi siihen viikata vaatteet ja sitten taas työntää levyn sisään. Älyttömän kätevä. Miele on myös todella hiljainen kone. Meillä on kennorumpuinen ja kaikki käsinpestävätkin pesee hellävaraisesti. Pesuaikaa säätelee pyykkimäärän mukaan, samoin vedenkulutusta.Kun päivitysohjelmia tulee, niin pyytämällä tulevat kotiin päivittämään maksutta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat