Seuraa 

Onko kokemuksia homeopaattisesta hoidosta korvatulehduskierteessä? Onko auttanut? Voiko siitä olla jotain haittaa?

Kommentit (4)

antibioottikuuria missään tilanteessa, vaikka homeopatia ei olisi auttanut ja vaiva on jatkunut vaarallisen kauan.Tota edellisen mainitsemaa tapausta haluaisin vähän kommentoida. D30 potenssi jota hän oli apteekista ostanut, on sopivaa akuuttien vaivojen hoitoon. C200 potenssia ei koskaan suositella antamaan lapselle itsehoitona, vaan homaopaatin määräyksestä yleensä jonkun kroonisen vaivan hoitoon. Potenssin voimakkuudella sinänsä on iso merkitys vaivan hoidossa, mutta homeopatiassa ei toimi sama logiikka kuin esim. Buranassa. Iso merkitys on myös sillä onko valittu aine oikea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pojallani oli ollut korvatulehdus johon annettiin antibioottikuuri. Jalkitarkastukseen menimme toiselle laakarille (olimme ehtineet muuttaa juuri siina antibioottikuurin aikana) ja yllatyksekseni uudella laakarilla oli myös homeopaatin koulutus. Han maarasi kaksia eri globuleita, ja niilla korvatulehdus saatiin lopultakin taysin pois eika uusia ole tullut sen jalkeen. Mutta tosiaan kannattaa varata aika homeopaatille, samaan vaivaan maarataan eri ihmisille usein aivan eri aineita. Homeopaattisissa laakkeissahan on nimenomaan se hyva puoli, etta jos ne eivat satu auttamaan niin niista ei voi olla mitaan haittaakaan. Jos laake ei auta, on mita todennaköisimmin kyseessa vaara laake. Kun oikea laake löytyy, vaiva parantuu. Meidan perheella on niin paljon hyvia kokemuksia homeopatiasta mita erilaisimpien vaivojen hoidossa etta en voi kuin lampimasti vaan suositella kokeilemaan :)

Kerran ostimme homeopaattista valmistetta luontaistuotekaupasta. Siellä myytävien vahvuus oli d30 eikä niistä paljon apua ollut. Sitten homeopaatilta saimme samaa chamomillaa d200 ja sehän auttoi silloiseen vaivaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat