Vierailija

Saatiin miehen siskolta lasten toppatakki. Takana lukee girls only ja takki on tummanpunainen. Teksti on jo aika haalistunut ja lukee pienellä. Muuten takki on hyvässä kunnossa. Kehtaako sitä kuitenkaan pojalle päälle laittaa (sinisten toppahousujen kanssa)? Miehen sisko tosin on aikoinaan ostanut sen omalle pojalleen :)

Sivut

Kommentit (22)

Ilman muuta voit kayttaa takkia pojallasi. Eihan vari ole ollenkaan ongelma. Tottakai pojat voivat kayttaa punaista varia. Jos teksti hairitsee sinua, niin voithan ommella sen paalle vaikka jonkun kangasmerkin, merkki voisi olla aiheeltaan joku pojille sopiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsesi on niin pieni, että jos laitat niin ei kyllä sen ikäiset kiusaa toisiaan =)Entä mitä mieltä olette siitä, että tytölle laitetaan nuukuksissa pojan vaatteita? Siis siinä tilanteessa että esikoinen tyttö ja kuopus poika. Eli ostetaan isosiskolle poikien sinisävyisiä (ei koskaan pinkkiä tai punaista, oranssia tai keltaista), että passaavat myöhemmin pikkuveljelle. Mun yks hyvätuloinen tuttu tekee niin ja musta on kurja katsella tyttöä pojan vaatteissa. Jotenkin näyttää hölmöltä kun viimeksikin 3-vuotiaalla tytöllä oli mummon ostama pinkki mekko ja jalassa poikien tummansiniset sandaalit. Ja ainoat sen tytön omistamat tyttöjen vaatteet on mummon ostamia synttäri- tai joululahjoja eli niitä ei ole kuin pari kappaletta.Ja tämä oli vaan yksi esimerkki. Sillä tytöllä on aina ollut esim. tumman sininen haalari, tumman siniset kengät, tumman siniset pipot ja rukkaset. Eli vaatteista päätelleen voisi aina luulla pojaksi. Samoin housut aina siniset farkut tai ruskeet verkkarit ja paidat valkosia tai sinisiä.Kyllä mä ainakin puen lapset sukupuolen mukaisiin vaatteisiin ja sit myyn huutiksessa pois kun jäävät pieneksi.Yritän ostaa esim. raidallisia vaatteita, joissa eri värejä ja jotka siinä mielessä ovat enemmän sukupuolineutraaleja. Mutta meillä on kyllä paljon punaisia vaatteita pojalla, eikä ketään ole haitannut. Poika itsekin usein kysyy, että miksei pojille ole esim. paitoja joissa sateenkaaria, kukkia tms. Eivät kaikki pojat tykkää murretuista väreistä ja supersankareista, eikä tarvitsekaan.

luulisin et se voi jopa olla haitallista identiteetin muodostumiselle. Ihan ok kyllä jos jotain toisen sukupuolen vaatetta käytetään, mutta että tossa mittakaavassa, ei hyvä

ja travallen kirkkaanpunaiset toppahousut ja punaiset toppakengät. Pipo on tummansininen,samoin hanskat.Minusta on edelleen oikein pojan näköinen,punainen on ihana väri pojillakin :Dpoika on 3.5v

Poikani oli kovasti toivonut punaista haalaria. Lopulta ostin haalarin jossa yläosa punainen ja alaosa sininen. Poika oli ihastuksissaan mutta itse mietin kiusaavatko muut lapset, haukkuvat tytöksi jne.Mutta kuinkas kävikään, olen salakuunnellut ja isommatkin pojat ovat kehuneet kuinka kiva haalari pojallani on. Kukaan lapsi ei ole sanonut tytön puvuksi ja poika tykkää puvusta kuin hullu puurosta. Kyseessä 4v poika.

vaalea tukka kiharoilla, rusetti ja mekko. Kuvat näytillä Tuusulassa. Musta ne oli sellaisia, että saattoi jokin trauma irrota. Tämä EI liity tohon haalarijuttuun, se on ihan ok.

koska asia häiritsisi MINUA, ei varmaankaan lasta. Olen tarkka noissa jutuissa sen vuoksi, että itselleni on jäänyt trauma siitä, että pikkuveljeäni puettiin todella selkeästi tyttöjen vaatteisiin ja itse murrosikäisenä häpesin sitä kovasti. Unisex-vaatteet käyvät molemmille, mutta eivät sellaiset, jotka on selkeästi tarkoitettu vain toiselle sukupuolelle. Mutta täsä siis vain minun mielipiteeni.

Meillä pojat vajaa kolme vuotta käyttää isosiskolta perittyjä vaatteita. Olivatpa kerran löytäneet siskon mekonkin ja toinen halusi sen päälleen. Punainen väri on muutoinkin suosikki, ja väreistä se jonka opittiin ekana tunnistamaan.

Eihän lapset, pojatkaan, oikeasti tykkää niistä nykymuodin mukaisista mustista, ruskeista, mudanvärisistä, harmaista vaatteista. Jos saavat valita niin varmasti ottavat jotain kirkasväristä (ellei laumapaine jo ole tehnyt tehtäväänsä).

jos on pojalle sopiva malli, niin laita! Pojille sopii ihanasti iloinen punainen ainaisen sinisen tilalle. joku " poika" pipo päähän, niin on tosi kiva. Muutaman vuoden päästä poika sitten saa itse valita jo värejä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat