Olen aina alasti kotona. Mitä ajattelette minusta, oikeasti?

Vierailija

Lapsia on ja mies. He pukeutuvat normaalisti. Olen alasti sukulaisien ja ystävienikin luona.

Kommentit (14)

Vierailija

kylään. Ótan yleensä housut heti pois kylään tullessani ja jätän alushousut jalkaan. Jos jään yökylään olen kuten kotonani, eli alasti.

Tietenkin vähemmän hyvien ystävien kanssa en ole alasti (esim. työkaverit, miehen kaverit, anoppi ja appi).

Vierailla pyydän pienen käsipyyhkeen jota käytän alla leffaa katsoessa sohvalla. Kaikkia ei tosin häiritse.

Vierailija

Itse en nakuvieraita meidän sohvalle haluaisi; mä en tykkää edes siitä et lapset pyörivät siinä persiit paljaana esim. pesulle mennessään.

Vierailija

Eikö sinua palele? Minä olen niin vilukissa, että tarten ainakin näin viileämmillä keleillä sisällä villasukat ja usein torkkupeiton harteille, kun paleltaa niin hirveesti.

Vierailija

Joko kokonaan, tai esim. rintaliivit/kalsarit päällä... Minusta ihan luonnollista ja mukavaa, näin talvisin tosin torkkupeitto usein sylissä tv:tä katsellessa tmv.

Sukulaisten/tuttujen luona olen vaatteet päällä, jos yökylässä niin minulla on sellainen ihana yöpaita joka tuntuu siltä kun ei olisi vaattetita lainkaan, vaikka siinä on pitkät hihat ja se ulottuu pohkeisiin (eikä ole mikää läpinäkyväkään;)

Vierailija

että paljonkohan teidän lämmmityskulut on...Ja että jääkö sohvaan ja tuoleille tahmajälkiä.Minusta alasti olo kotona on ällöttävää siksi, että reidet ja käsivarret hiostavat, kun ei ole kangasta välissä. Olen sen verran allerginen itselleni, että pidän siksi yölläkin T-paitaa, muuten tulee ihottumaa käsivarsiin ja rintojen sivuille. Mitäään moraalisia ongelmia nakuilussa ei ole, sosiaalisia voi olla enemmänkin.

Vierailija

...noin yleensä kauheasti. Onhan meillä saunaperinne jne. Kyllä mä esim. käyn anopin kanssa saunassa, lienee aika tavallista. Mies on kotona aika usein alasti. Itsellä usein alkkarit ja rintsikat päällä. Tissi tarvii tukea ja tykkään olla alushousut päällä enemmän kuin pylly paljaana.Jos haluat ärhäkkäitä meilipiteitä, kannattaa käydä varmaan jossain jenkkimammojen tai Keski-Eurooppalaisten keskustelupalstalla. Voisi tulla hiukka toisenlaista kommenttia ;)

Vierailija

Anoppi on nähnyt kullini kun oon mennyt saunaan ja katsoi suoraa kulliani ja kehui vielä seuraavana päivänä, että kyllähän sitä kelpaa näyttää...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat