Runo isänpäiväkorttiin

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ensimmäinen isänpäivä on edessä ja sopivaa runoa isänpäiväkorttiin ei löydy mistään.....Olen yrittänyt googlettaa ja etsiä eri palstoilta, mutta tuloksetta.Jos teillä on hyviä ehdotuksia tai linkkejä, niin laittakaa tänne!

Kommentit (4)

Vierailija

... tämmöinen tarina luettiin tänään perhekerhossa. Aion itse joko kirjoittaa tämän käsin tai printata miehelle. Mielestäni oli aika ihana.

Kun Jumala loi isän, hän aloitti pitkällä vartalolla. Enkeli seurasi vierestä luomistyötä ja huomautti: " Minkälainen isä tuo on? Jos aijot tehdä lapsista pieniä, niin miksi isän pitää olla niin paljon suurempi? Hän ei voi osallistua leikkeihin polvistumatta eikä peitellä lapsia sänkyyn kumartumatta. Hän ei voi edes antaa lapsille suukkoa kyykistymättä."Jumala hymyili enkelille ja sanoi:" Jos minä teen isästä lasten kokoisen, ei lapsilla ole ketään, jota katsoa kunnioittavasti ja ihaillen ylöspäin" .Ja kun Jumala loi isän kädet, ne olivat valtavan suuret. Enkeli pudisti päätään ja sanoi: " Suurilla käsillä ei pysty kiinnittämään pieniä nappeja, ei käsittelemään hakaneuloja tai poninhännän kumilenkkejä. Niillä ei saa edes poistettua sormeen jäänyttä tikkua!"Taas Jumala hymyili ja sanoi: " Minä tiedän. Mutta isän kädet ovat tarpeeksi suuret, jotta hänen poikansa voi tyhjentää taskujensa koko sisällön niihin, ja kuitenkin tarpeeksi pienet, että niiden välissä voi hellästi pidellä lapsen pieniä kasvoja."Sitten Jumala muotoili pitkät hoikat sääret ja leveät hartiat. " Ymmärrätkö sinä, että loit juuri isän jolla ei ole syliä?" , enkeli huomautti.Jumala vastasi: " Äidillä pitää olla syli. Isällä on vahvat hartiat, jotta hän jaksaa vetää pulkkaa, tasapainoitella pientä polkupyörää ja kannatella nukkuvan lapsen päätä pitkän päivän päätteeksi."Kun Jumala oli luomassa suurimpia jalkoja, mitä ikinä oli nähty, enkeli ei pystynyt enää hillitsemään itseään. " Tuo ei ole reilua. Luuletko todella, että noilla jaloilla voi kävellä lastenkutsuilla olohuoneen poikki astumatta ainakin kolmen lapsen päälle?"Jumala hymyili jälleen ja sanoi: " Hyvät niistä tulee, saat nähdä. Näillä jaloilla tömistellään möröt pakoon sängyn alta ja hiiret leikkimökistä ja näihin jalkoihin puetaan saappaat, joiden täyttämistä lapsi pitää suurena haasteena."Jumala jatkoi luomistyötään koko yön. Hän antoi isälle vain vähän sanoja mutta vakaan ja kunnioittavan äänen, ja silmät, jotka näkevät kaiken, mutta säilyttävät kärsivällisen katseen.Lopuksi kun aamu jo sarasti, Jumala lisäsi kyyneleet. Hän kääntyi enkelin puoleen ja sanoi: ¿Oletko nyt vakuuttunut siitä, että isä voi rakastaa ihan yhtä paljon kuin äitikin?"

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat