Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei mikään nimi ole aivan out. Paitsi aaveella.

Kommentit (16)

Yllätyin positiivisesti tästä palautteesta. Taidamme antaa tytölle etunimeksi Anitan. Ainoa mitä vielä mietimme, oli juuri tuo muiden suhtautuminen, mutta koska kriittinen palstakin reagoi ihan ok, niin suurempaa ongelmaa tuskin varmaan tytölle nimestään tulee.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tulee mieleen se espanjalaisen Perhelääkäri-sarjan pikkutyttö, joka oli varsin herttainen. Tosiaan paljon kivempi kuin nämä Ainot ja muut viimesenpäälle kulahtaneet.Laittakaa vaan Anita nimeksi!

Ihme etten ite miettinyt omalle tytölle. Meillä nyt poika nimeä vailla ja olen keksinyt tosi hyvän nimen myös! Nätti muttei todellakaan juuri kenelläkään nykyisin.Anita on todella hyvä nimi. Kammoksuisin ajatustakin Ellasta, Neeasta tai Emiliasta, kun sata kaimaa löytyisi naapurustosta.

vai suositun nimen josta et niin paljon pidä?Itse 70-luvun puolivälin suosikkinimen omaavanan voin kertoa ettei ole välttämättä hauskaa kun joka paikassa (nykyinen työpaikka muuten poikkeus) on vähintään yks samannimminen, pahimmillaan useampiakin. Kadulla en edes käännä päätäni jos joku huutaa etunimeäni, liian monta kertaa joutunut noloihin tilanteisiin pyörimällä ympyrää ja lopulta huomaamalla että jotain kaimaa huhuiltiin...Anita on oikein hyvä nimi!

Lainaus:

Ainoa mitä vielä mietimme, oli juuri tuo muiden suhtautuminen, mutta koska kriittinen palstakin reagoi ihan ok, niin suurempaa ongelmaa tuskin varmaan tytölle nimestään tulee.
Kumma että edes mietitte muiden ajatuksia, kun kyse kuitenkin on ihan tavallisesta nimestä, jolla ei ole mitään outoja sivumerkityksiä eikä lausuntaongelmia tms.Nimet yleensäkin herättävät aika vähän kummastelua oikeassa elämässä, jos eivät ole ihan hirveitä virityksiä. Av:lla kaikesta tulee elämää suurempaa draamaa, ei sitä kannata vetää mitään johtopäätöksiä.Ollea pienelle Anitalle ja vanhemmille. Kiva nimi. Olette varmaan sen suurten ikäluokkien nimet -buumin edelläkävijöitä ;)

Anita on ollut yleinen suurilla ikäluokilla, mutta se ei mielestäni haittaa. Hieman hassua olisi, jos vanhemmat antaisi oman ikäluokkansa suosikkinimen. Esim. nykyvauva olisi vaikka Sari tai Petri.

Itsellä nimittäin on sellainen nimi ja varsinkin lapsena harmitti, että parillakin tutulla oli samanniminen äiti, myös mieheni tädillä on tämä nimi ja erittäin monella muulla 50-60-vuotiaalla, mutta yhteenkään ikäiseeni kaimaan en ole törmännyt :/

Nimenä tuo on meistä aivan ihana ja on harkinnassa. Mutta mietimme että onko jo liian kulunut eikä uusi aika vielä koittanut? Mitä tulee mieleen jos näette pienen Anita-vauvan tai Anita-taaperon?

kaikki Aadat, Veetit, Onnit, Ainot ja Helmit. Inhoan kaikkia muotinimiä, joita löytyy kasapäin joka hiekkalaatikolta. Itse antaisin persoonallisemman nimen, kuten esim. juuri ap:n mainitseman Anitan.

eikä koskaan ole kukaan nimeäni haukkunut, päinvastoin. Koulussakaan ei ole koskaan ollut ketään saman nimistä samalla luokalla. Anita ei ole mikään vanha tai kulahtanut nimi, vaan Anitoja on tasaisesti. Laittakaa vain nimeksi, ette tule katumaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat