Vierailija

Heippa,hoitotarvike-puolen keskustelut olivat aikas vähäisiä (= 0 vastausta), löytyisikös täältä taaperopuolelta apua? Eli haluaisin kuulla käyttökokemuksia läpinäkyvistä / -kuultavista potista. Ja missä vaiheessa ylipäänsä pottailut on onnistuneesti aloitettu. Nyt luin, että 10 kk:n ikä olisi hyvä kun lapsi malttaa istua paikallaan. Aiemmin taas olen lukenut, ettei liian varhain pitäisi aloittaa?!Eli löytyiskö kommentteja esim. seuraavista bongaamistani potista: Babywunder de Luxe, Anatominen potta, Ensipotta, Kingy-potta ja Speedy-potta.Kiinnostaisi esim. kommentit potan muotoilusta (onko toimiva ja jos on kokemuksia pojista, aina parempi) ja minkä ikäisenä pottailu aloitettu yms. Itselläni on 10 kk poika, joten pohdin, joko pitäisi asiaan alkaa perehtyä.Kiitokset etukäteen vastanneille!

Kommentit (3)

Vastaukseni tulee hiukan asian vierestä, mutta kerrottakoon.Ensinnäkin tuosta pottailun aloittamisesta, meillä on aloitettu siinä vuoden ikäisenä ja varsinaisesti ei aiheesta olisi suurempaa kirjoitettavaa, aivan helposti on asiassa edetty kaikkien kanssa, eli yhteistyöhalukkuus löytyi helposti.Vaan, keskimmäisemme sai kummiltaa Amerikan tuliaisen - soivan potan. Eli kun potan pohja kastui alkoi potta musisoinnin ilmoittaen onnistumisesta. Potta sai käyttäjältään suuren suosion ja se piti esitellä toiminnassa jokaiselle vierailijalle. Eli tässä on mielestäni yhtymäkohta siihen läpinäkyvään pottaan, saa tiedon asian valmistumisesta.Pojan suhteen en oikein osaa muuta kertoa kuin, että alkutaipaleella kannattanee tarkastaa, että se pisu varmasti suuntautuu sinne pottaan, eikä vahingossa lähiympäristöön.Menestystä harjoittelulle!

Siitä kaikkein tavallisimmasta muovipotasta ihan sen takia, että sellainen useimmiten löytyy myös kyläpaikasta, perhekerhosta, kahvilan vessasta jne.. Meillä poika tottui käyttämään kyseistä pottaa ja jos vieraissa olikin joku muu potta niin ei siihen suostunutkaan istumaan tai sitten ei ymmärtänyt mitä siihen piti tehdä.Meillä pottailu aloitetttiin heti kun osasi istua alkuun aina aippaa vaihdettaessa. Vaippa jäi sitten kotona pois 1v 5 kk iässä ja täysin päiväkuiva ja suurimmaksi osaksi yökuiva on ollut 1 v. 8 kuisena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä taitaa olla tuo Babywunder de Luxe, läpinäkyvä potta. Olen tykännyt siitä, koska siitä tosiaan näkee heti onko pottaan tullut jotain. Huonopuoli tässä potassa on se, että se on iso. Eli meidän pienikokoinen lapsi joutuu istumaan siinä vielä 2-vuotiaana aika syvällä.

Toisena pottana meillä on läpikuultava värillinen tavarataloista löytyvä yleinen Ortheksin potta. Siitä ei kuitenkaan näy läpi tarpeeksi, joten lasta joutuu nostamaan pois potalta, jos haluaa tarkistaa onko jotain tullut. Pienikokoiselle lapselle tämä on mielestäni sopivamman mallinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat