Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä meinaatte tehdä kesälomalla ja paljonko varaatte rahaa sitä varten? Minkä ikäiset lapset?

Kommentit (15)

Tehdään yksi reissu, jonka aikana käydään päiväristeilyllä, muumimaailmassa ja Porissa. Yövytään hotellissa 3 yötä. Hotellit, muumimaailma ja risteily ruokineen maksaa 360¬, siihen bensat ja ruokailut muualla kuin risteilyllä vielä päälle. Joku 800¬ varmaan menee? Muumimaailmassa ajateltiin mennä omilla eväillä, muuten syödään ihan ravintolaruokaa.Tuon reissun jälkeen ajetaan mummolaan loppuviikoksi ja loppu loma (3 viikkoa) vain ollaan kotona, käydään sään salliessa uimassa, pyöräretkillä, grillataan, kutsutaan kavereita kylään...Ehkä ensi kesänä meillä on varaa johonkin kivaan ulkomaanreissuun :)

Kamalasti ei ole vielä kesää suunniteltu. Mummolassa olen varmaan suuren osan kesästä lasten kanssa. Mummola on iso hevostila ja lasten serkut on siellä myös joten touhuttavaa riittää yllin kyllin. Miehen loman alkaessa käydään Puuhamaassa ja keskimmäiset lapset toivovat että mentäisiin Muumimaahan ja kaikki haluavat Lintsille joten noissa varmaan käydään ainakin osassa. Lisäksi on tarkoitus mennä siskon perheen mökille. Siellä aadaa nauttia uimisesta ja saunomisesta. Mitään tarkkaa budjettia ei kesäksi ole vaan sen verran tehdään mihin rahat antaa myöden. Olen kesän hoitovapaalla joten rahaa on aika vähän käytössä tänä kesänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten heinäkuun alussa lähdetään Kreikkaan 2 viikoksi. Kreikan jälkeen käydään Tukholmassa, ja sitten sen reissun jälkeen lähdetään käymään varmaankin Naantalin kylpylässä. Lisäksi sitten kierrellään vähän suomessa, ollaan ehkä vähän mökilläkin (ei kyllä pitkään, ei olla mökki-ihmisiä...). Ollaan välillä ihan kotonakin. Rahaa menee varmaankin kaiken kaikkiaan lähemmäs kymppitonni, koska jo pelkästään tuo kreikan matka maksaa 6000e (ilman käyttörahoja paikan päällä). Lapset 6 ja 9.

Lisäksi käydään helsingissa hotellilomalla (linnanmöki, korkeasaari jne) sekä muumimaailmassa. Lapset 7, 3 ja vauva, joka vielä muutaman viikon mahassa.

Toukokuun viimeisellä viikolla aloitellaan jo vajaan viikon mittaisella lomalla. Se aika vietetään Katinkullassa. Polskutellaan varmaan kylpylässä ja toivottavasti pääsen myös golfaamaan.Heinäkuussa sitten varsinainen kesäloma. Ensimmäinen viikko silloinkin Katinkullassa. Toiseksi lomaviikoksi on mökki varattuna Tahkolta ja kolmanneksi Espoon edustalta yhdeltä saarelta. Tahkolla ja Espoossa tuskin vietämme koko viikkoja, mutta muutama yö ainakin. Kotona käydään Tahkon ja Espoon välillä.Lapset ovat 7 v. ja 6v. pojat. Lomailemme siskoni perheen kanssa varmasti suurimman osan mökkiajoista. Budjettia lomalle ei ole. Palkka, joka lainanmaksusta jää, menee varmasti :)

Juhannuksena aiomme käydä mökillä, niin että menemme aamulla ja tulemme illalla kotiin. Lapset ovat 2v, 4v, 6v ja 7v. Näiden kanssa ei pysty pidempää matkaa reissaamaan, eikä kyllä edes mieli tekisi muutenkaan.. Jo mökki matka 80 km on tuskien taival. Eli kesä vietetään kotosalla ja keksitään jotain hauskaa tekemistä. Säästyy rahaakin:)

Olen aina ollut jotenkin allerginen sille, että ihmiset kyselee, että mitä meinaatte _tehdä_ kesälomalla. Miten niin tehdä? Ollaan lomalla ;-) Meillä lapset 8 ja 1v kohta ja vaan nautitaan 6 viikon perheen yhteisestä lomasta. Kotona ja kakkosasunnolla ollaan varmaan ja käydään tontilla grillaamassa. Sitten 8v käy uimakoulussa ja muutenkin uimassa ja sitten varmaan käydään picknikillä ja torikahvilla. Eli meillä vaan nautitaan suomen kesästä. Budjetti kesälle on 0 eli ihan normaalielämiseen tarvitaan rahaa, mut ei mihinkään extraan. Jos oikein hurjiksi heittäydytään, niin lähdetään ex tempore Tukholmaan.

Tehdään reissu Ruotsiin, muutamaksi päiväksi. Lisäksi kierretään viikon verran Suomea, käydään eri hotelleissa/mökkeillään, parilla sukulaisella jne.

ylläksen kautta tenolle , jotta iskä pääsee kalaan . ylläksellä nautimme vaan olostamme ja ruokimme kesyjä oravia kädestä . tenolla mies kalastaa siskoni ja sen miehen kanssa ja minä lasten kanssa käymme kävelemässä , keräämme aarrekiviä:) , uimme , vaellamme tuntureilla , ihan vaan mukavaa joutenoloa.sieltä laskeudumme omalle mökille kuusamoon(terveisiä tutuille;)) ja nautimme .

ennen loman loppua tai sitten joku viikonloppu kesällä käymme vaasassa wasalandiassa hurvittelemassa .rahaahan menee bensoihin,ruokaan ja mökkiin/hotelliin n.700-1000e ja siihen on laskettu myös vaasa .

+äitien reissu ennen juhannusta turkuun imaisee n.300-500e .joten kaikki rahat menee lomalla mitä tuleekin .

Mies ei voi pitää kesällä lomaa ollenkaan joten oltiin lasten kanssa juuri mauritiuksella ja dubaissa. Lapset 5v ja 2v. Minä ja lapset lähdetään koko heinäkuuksi suomeen (asutaan ulkomailla) 2 viikkoa mökkeillään ja käydään muumimaailmassa ja ollaan yötä karibiassa. Loput pari viikkoa lomaillaan mummon ja vaarin luona. Elokuussa lähden sit yksin vielä köpikseen.

Vuokrataan jostain suht läheltä (100km säteeltä) mökki 2 vkoksi ja mennään sinne, jonnekin luonnon rauhaan, kauas kaikesta.Mukaan lähtee perheen 3 koiraa, jotka nauttivat varmaan reissusta kaikkein eniten :)

Lähdetään neljäksi viikoksi Ranskaan. Ei ole vielä päätetty, mennäänkö majatalo, asuntovaunu vai telttailu-linjalla. Lapset toivovat kahta viimeistä vaihtoehtoa.

Laivamatka Saksaan on jo maksettu, se maksaa n. tonnin. Koko loman budjetti lienee 4000 euron tietämillä.Me ollaan kierrelty Euroopaa jo silloin ,kun lapset olivat vauvoja. Ei se vaikeata ole. Paras keksintö on autossa dvd.Tämän lisäksi ollaan Suomessa isovanhempien mökeillä, koska on vielä pari viikkoa lomaa tämän lisäksi. Ei maksa mittään muuta kuin bensat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat