Vierailija

Mitä teen: tytöllä (5 v) on molluskoita nivusissa ja polvitaipeissa. Eilen repi niitä - kai kutiavat - ja yksi isompi meni rikki. Paljon tuli verta, ja nyt "pelkään" tulehtuuko rikkimennyt kohta. Mikä avuksi? Lääkäriin? Mitä apuja lääkäristä saisin? Voiko tarkoitukseen (tulehduksen hoitoon) antibioottivoidetta saada ilman reseptiä?Tietäiskö joku?

Kommentit (8)

Vain aika auttaa lopuksi. On erilaisia keinoja kokeilla poistaa niitä mutta ei lääkäri varsinaisesti voi auttaa. Suihkuttelette ja rasvaatte paksulla rasvalla.Voi kestää puolesta vuodesta vuoteen. Jotkut ovat kokeilleet joitain kapseleita luontaistuotekaupasta mutta toisilla on mennyt aivan hukkaan ne.Jos on intiimi alueilla voisi kokeilla mennä ihotauti lääkärin luo. Jos osaavat auttaa. On kuullut monenlaisia tarinoita kuinka ne on poistuneet. Mutta suurimmalla osalla se on aika mikä auttaa.Älä päästä kuivaksi ihoa. Rasvaa paljon. Näin ne saattaa tukahtua.

...kehotti laittamaan molluskoihin aamusylkeä. Eli siis lapsen omaa sylkeä heti herättyä, ennenkuin lapsi on laittanut mitään, edes vettä, suuhunsa.

Tällä ohjeella molluskat hävisivät alle kahdessa viikossa. Aamusylki on stydiä kamaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...molluskapinsetillä tai steriilillä injektioneulalla. Kannatta laittaa puudutevoidetta ensin. Paljon rasvausta perusvoiteella. Ilman toimenpiteitäkin ajan kanssa lähtevät. Tytöllämme oli niitä kyynärtaipeessa ja lähtivät pois itsestään. Eivät levinneet eivätkä muutenkaan hataksi olleet. Pieniä arpia on jäänyt. Joskus molluskat saattavat levitä silmäluomiin ja silloin on käytävä lääkärissä.

Usein niille ei tehdä mitään ja häviävät itsestään. Tosin ne voivat levitä käsien välityksellä. Ihotautilääkärit yleensä suosittelee niiden poistamista. Omalle ta:lle kannattaa olla yhteydessä, jos niitä tulee vaan lisää ja lisää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat