Vierailija

Bensan hinta

Hyvää päivää,

Olen kuullut ennustettavan,

että bensan hinta saattaa syksyyn

mennessä nousta litralta jopa

1,90 :een

Haluatko, että bensan hinta laskee?

SE ON MAHDOLLISTA!

Sen puolesta on toimittava NYT HETI ja viisaasti!

Bensan hinta

Viime vuonna esitettiin mm., että: « Älkää ostako tiettynä päivänä lainkaan bensaa!»

Öljyfirmojen johtajat nauroivat, sillä he tiesivät, että maanantaisin ostamatta jätetty bensa ostettaisiin kuitenkin tiistaina.

Tästä saattoi olla heille hiukan haittaa, mitään merkitystä kokonaisuudelle ei ollut.

Bensan hinta

Joku fiksu on keksinyt idean,

joka saattaa toimia,

JOS TODELLA HALUAMME.

Lue vielä hiukan eteenpäin

ja toimi kanssamme,

jotta se saataisiin toimimaan!

Bensan hinta

Bensa myydään tänään noin

1,50  / Litra

Tiedämme kaikki, että isot öljyfirmat tekevät mahtavasti voittoa kustannuksellamme.

Bensan hinta

Muistelkaapa, mitä sanottiin, kun hinnan aikoinaan anneettiiin nousta lähelle Euroa. Silloin väitettiiin, että öljy on maailmasta loppumassa. Tänään ei edes väitetä, että öljy loppuu  öljyä on käytetettävissä enemmän kuin 35 vuotta sitten. Silloin bensa maksoi 0,20 litra.

Bensan hinta

Meidän täytyy toimia agressiivisesti ja näyttää, että kuluttajat voivat hallita markkinoita. Että asiakas saa olla oikeassa!

Ainoa mahdollisuus saada hinnat laskemaan, on lyödä öljyfirmoja sinne ainoaan paikkaan, missä se tekee kipeää:

lomapakkoon!

VOIMME TEHDÄ SEN!

Bensan hinta

MITEN?

Bensan hinta

Kun kerran kaikki tarvitsemme ajokkejamme, emme voi jättää bensoja ostamatta..

Mutta voimme vaikuttaa hintaan:

KUN TOIMIMME KAIKKI YHDESSÄ niin

saamme aikaan

HINTASODAN!!!

Bensan hinta

Ehdotamme seuraavaa ideaa:

Emme kukaan koko loppuvuonna

OSTA ENÄÄ LAINKAA BENSAA

2:lta johtavalta yhtiöltä:

NESTEeltä

tai

SHELLiltä.

Bensan hinta

Ajatelkaapa!

Kun 2 suurinta öljy-yhtiötä eivät enää onnistu myymään bensaa, täytyy niiden pakon edessä laskea litrahintaansa. Tämä johtaa välittömästi hintasotaan ja muiden on seurattava.

Mutta, jotta saavutamme toivotun tuloksen, täyttyy meidän tavoittaa ja vakuuttaa satojatuhansia NESTE- ja SHELL- asiakkaita. Ja kaikkien toimia johdonmukaisesti.

Bensan hinta

Toimitaan kaikki näin!

Myös firman autolla!

Bensan hinta

Lähetän tämän sanoman noin 30 henkilölle. Kun jokainen lähettää sen edelleen 10:lle, olemme tavoittaneet jo 300.

Kun nämä 300 lähettävät sen 3000 tutulle&

Olemme tavoittaneet seuraavalla sanomalla 3 MILJOONAA jne&

Ymmärrät, mitä tarkoitan?

Bensan hinta

Kun jokainen ja taas jokainen lähettää tämän sanoman seuraavana päivänä 10 tutulleen, olemme liikkeellä

YHDESSÄ VIIKOSSA

300 MILJONAN

ihmisen kanssa,

hintasodassa öljyfirmoja vastaan!

(jonkun pitää tietysti kääntää tämä siinä välissä saksaksi ja englanniksi)

Bensan hinta

KYLLÄ, ME VOIMME VOITTAA,

MUTTA&

Bensan hinta

On ehdottoman

TÄRKEÄÄ

ostaa bensamme tästä eteenpäin

MUUALTA

kuin

NESTEEN tai SHELLIN ASEMILTA

saavuttaaksemme tavoitteemme.

Siksi ERITYINEN pyyntö,

VÄLITÄ TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN

Voimmeko laske varaasi&?

Kommentit (14)

Auto on täälläkin välttämättömyys, julkisilla kulkuneuvoilla ei pääse töihin, muuten kyllä kulkisin niillä. Tilanne onneksi hieman helpottuu, kun muutamme lähemmäs työpaikkaa, siis heti kun saamme asunnon samasta kunnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutaman kerran vuodessa vuokrataan auto lomamatkaa varten.Hienoa, että bensanhinta nousee, alkais ihmiset miettimään ajamistaan.Juu ja meillä on varaa maksaa esim. kohonnut hinta ruosta tms. hyödykkeistä, joiden hinta nousee myös bensan hinnan mukana, koska niitä kuljetellaan autolla.Vielä kun saataisiin lentobensaan mojova vero.

Lainaus:

niin todennäköisesti taksi olisi halvempi vaihtoehto!Auton vakuutukset, autovero, bensa, huollot ja korjaukset, arvonalenema ymsymsyms maksavat maltaita.

Samalla rahalla ajaisit todennäköisesti taksilla, ehkä jopa säästäisit.Lainaus:

ja auto joka minulla on on välttämättömyys koska kauppareissut joutuisi muuten tekemään taksilla joka ei halvemmaksi tulisi
( tarvii jo kauppareissuihin ison taksin 5 paikkaa ei riitä)

joten en pääsisi mihinkään käymään tai mihinkään liikkumaan ja auto on vanha, iso ja kuluttaa paljon mutta varaa uudempaan ei ole.

Silloin maailmankauppa asettuis oikeisiin uomiin. Ei olis enää Kiinasta tuotu paita halvempi kuin kotimaassa tehty. Ylipäänsä kaikki turha autoilu ja tavaran kuskailu edes takas vähenis ja lähiruoka, lähipalvelut jne. kehittyis.

Naurettavaa itkeä bensan hintaa, kun useimmilla kuitenkin on vaihtoehtoja sen oman auton tilalle.Sitäpaitsi, jos bensa maksaisi lähes 2¬/ l, vähenisi yksityisautoilu luultavasti aika paljon ja luonto kiittää!

uskaltavat, voin suositella skootteria tai jotain mopoa. Vakuutusmaksut ovat 100€/v ja tankkiin mahtuu maks. 7 l ja sillä ajaa 2-3 vkoa 3-4 km työmatkat eestaas. Ei paljoa maksa. Ja nuo luvut perustuvat vanhan mopon lukuihin, uusista en tiiä.

Tässä vaan unohdetaan sanoa:

-Suomessa on vain ja ainoastaan yhdellä firmalla jalostusasema jonka kautta joka ikinen pisara suomenniemellä poltettua bensaa ja diisseliä kulkee, nimittäin Neste Oil:lla. Se sitten mistä asemalta bensas pumputat eroaa vain siinä minkä brändin lisäaineita joukkoon on sotkettu.

-Sujuvastipa sivutettiin ABC, ettei vaan olis jonkun sokkarilaisen väsäys. ABC taas ostaa polttoaineensa halvimmalta toimittajalta joka ainakin 2006-2007 oli Neste Oil.

-Kaikki huoltsikat valomainokseen katsomatta ostavat litkun joko Nesteeltä, Teboililta tai Shelliltä. mm. ABC taisi sopimuskaudella 2004-05 olla Shellin asiakas.

-Kuten jo mainittu pyramidi organisaatio suomessa tuottajan puolelta toiminee osapuilleen niin, että Suomessa on kolme suurta polttoaineen myyjää: Teboil, Neste ja Shell, jotka omistavatkin omalla nimellään sitten varmaan yli 90% markkinoista. Onhan meillä joku St1, mutta näiltä kolmelta sekin myyntituotteensa hankkii. Näillä kolmella Nesteellä on se erikoisuus, että tosiaan siltä ostavat kaikki suuret tukkurit (Shell, TB) bensansa, koska silläpä ainoa jalostamo, mutta se harjoittaa myös vähittäismyyntiä ihan asiakkaalle saakka. Ketjun ainoa, jolla on todellista liikkumavaraa on ABC, kun se on niin iso, ja voi valita kolmesta myyjästä ja vaikka hajauttaa, esim. mun käsittääkseni ABC hommaa bensat Nesteeltä ja diisselit TB:ltä.Summa summarum, kaikki tiet eivät vie Roomaan, vaan Nesteen öljysatamiin ja jalostamoille. Bensan litrahinta jolla tehdään katetta on nyt noin 1,54€, eli huoltsikat repivät katteensa täysin muista jutuista. Ei näin korkea hinta ole kenenkään etu, edes myyjän.

niin todennäköisesti taksi olisi halvempi vaihtoehto!Auton vakuutukset, autovero, bensa, huollot ja korjaukset, arvonalenema ymsymsyms maksavat maltaita.

Samalla rahalla ajaisit todennäköisesti taksilla, ehkä jopa säästäisit.Lainaus:

ja auto joka minulla on on välttämättömyys koska kauppareissut joutuisi muuten tekemään taksilla joka ei halvemmaksi tulisi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat