Perhepäivähoidosta

Vierailija

Poika 4v ei saanut päiväkodista paikkaa, perhepäivähoitoa ehdotettiin ja jäätäisiin odottamaan päiväkotipaikkaa. Onko perhepäivähoidossa tarpeeksi aktiviteettia vilkkaalle pojalle? Neuvolantäti suositteli pojalle juuri tuota päiväkotia, koska on vilkas ja kaipaa ikäistään seuraa. Poika menisi siis perhepäivähoitoonkin osaaikaiseksi. Kysynkin vaan onko siitä mitään hyötyä? Itse jäisin vielä kotiin kaksivuotiaan ja tulevan vauvan kanssa.

Kommentit (2)

Vierailija

a kuinka aktiivinen pph on.Tai löytyisikö lähistöltä kivaa kerhoa lapsellesi. Jos teillä ei varsinaista hoidontarvetta vielä ole ja odotatte että tarhapaikka vapautuu.

Vierailija

Mikäli perhepäivähoidossa onnistutte saamaan ryhmän, jossa on samanikäisiä, on aktiviteettia varmasti tarpeeksi. Mikäli ryhmässä taas on pienempiä, voi oleminen vastata samaa kuin mitä se olisi kotonakin. Hakekaa paikka, ja katsokaa ryhmän koostumusta ja sitä, minkälainen tuleva hoitaja on, kuinka aktiivinen jne. Sitten joko otatte paikan vastaan tai jäätte kotoa käsin odottelemaan päiväkotipaikan vapautumista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat