Seuraa 

Eli eksyin tuonne Adam´s kidsin kotisivuille ja ihastuin moniin tuotteisiin. Kysyisin nyt teiltä hesalaisilta, että onko tuolla Itäkeskuksen myymälässä samoja tuotteita kuin brittiläisessä nettikaupassa? Onko valikoimissa kenkiä? Entäs onko hintaluokka samaa tasoa?Olen joulun alla tulossa sinne Helsinkiin jouluostoksille ja mietin, että mihin sitä kannattaisi suunnata!? Tämä Adam´s kids ja po.p on ainakin mielessä. Mitä muita suosittelette? Haen nimenomaan vähän persoonallisia vaatteita.

Kommentit (3)

adamsista ei ole viime ajoilta kokemusta, liike muutti pois keksustasta eikä itsi ole reitiemme varrella.

kampissa on po.p liike, joiden vatteet on kivoja. lisäksi samassa 3.krs:ssa on muitakin lapsiin keskittyneitä liikkeitä:pikkuväki ja pikku kenguru, ihan pienille ja raskaana oleville Bebes. Samassa kampissa on myös Gantin shop, jossa myös lastenvatteita, mut aika hintavia. Niitä Monsooni vatteita myys Azzesories(?) koru/laukku/hattukauppa 1.krs:ssa. Vaatteet on tosi suloisia, niin tytöille kuin pojillekin. Kampin viressä scandikin " alakerrassa" on pompii-liike, jossa paljon merkkivaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Adams kidsin valikoima vaihtelee TOSI paljon, toissa kerralla mun mielestä siellä oli vaikka mitä ihanaa, kun taas perjantaina käydessäni siellä ei ollut mitään... Tyttöjen söpöläisyysvaatteet olivat tällä kertaa ihmeellisiä printtijuttuja. Mutta itsekin sanovat, että viikottain vaihtuu valikoima. Kengät kuuluu valikoimiin ja hintataso on kyllä matala :)Po.p on kiva, lisäksi Kampin keskuksessa on kauppa, joka myy Monsoon vaatteita... nyt en vaan muista kaupan nimeä :/ Vaatteet kuitenkin ihania.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat