Vierailija

Porraskäytävässämme tapahtui yöllä eräs asia. Poliisit ja rikospaikkatutkijat ovat olleet paikalla moneen otteeseen, mutta mediasta en löydä asiaa koskevaa uutista. Kuinka pian voi olettaa, että tällaisesta uutisoidaan? Mitä syitä voi olla sille, ettei uutista ole vielä julkaistu?Kiitos.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei poliisi normaalista työstään tiedota medioille. He tiedottavat lähinnä silloin, kun katsovat sen tutkinnan kannalta tarpeelliseksi. Iltapäivälehdet yms. saavat tietonsa usein esim. sivullisilta.

onnettomuuksista ja rikoksista. Eikä ole tarvettakaan.

Voit soittaa suoraan poliisille kysyäksesi tilanteesta rappukäytävässänne (onko kaikki korjattu pois/siivottu)

tutkinnallisista syistä tiedottamista voidaan siirtää. jos kyseessä on onnettomuus, omaiset voivat kieltää tiedottamisen. ja jos omaisia ei ole tavoitettu, ei myöskään tiedoteta.

tässä muutamia syitä tiedottamisen hitaudelle...

Häijyä tekee, kun mietin aamuista näkyä :( Nyt lakkaan kommentoimasta, pakko on sujahtaa kauppaan vaikkei yhtään tekisi mieli kulkea tuolta. Hyvää jatkoa. Ap

Muutama vuosi sitten naapurissani (naapurirapussa, sama taloyhtiö) tapahtui henkirikos. Poliiseja oli pilvin pimein, ambulansseja pari, jotka lähtivät tyhjinä pois, lopulta tuli Monosen miehet. Jouduin viemään koiran poliisien sulun läpi ulos, eivät kertoneet paikallaolonsa syytä mutta kehottivat varovaisuuteen. Ikinä ei missään mediassa ollut aiheesta mitään, mutta silloisen työkaverini poliisimiehen kautta sain selville, että kyseessä oli henkirikos. Samoin taloyhtiön juorukello oli kuullut saman ja tiedotti asiasta ystävällisesti eteenpäin minullekin. Uhria en tuntenut, vielä vähemmän tappajaa.

joiden kera en ole uskaltanut mennä tänään ulos, sillä poliisien kysellessä havaintojani näky rappukäytävässä (saati pihalla) ei ollut sellainen, jonka haluaisin lapsille ehdoin tahdoin näyttää. En viitsi tarkistaa, ovatko jo siivonneet, sillä pienet kurkkisivat takuulla oven raosta.Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat