Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miksei se voi lopettaa ajoissa?????????????

Sivut

Kommentit (46)

Ei kai kukaan sitä pakottanut deittailemaan Susania. Niinkuin ei kukaan pakottanut Vesa Keskistä pelehtimään sen salarakas-Fingerroosin kanssa. Niin makaa kuin petaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eikä varmasti muuallakaan. Taitaa olla kirjoittajan omaa mielikuvitusta. Eikä se Susan niiden seksielämästä paljon haastattelussa puhunut, mutta kuitenkin kyseli, että oliko hän vain pedinlämmikettä jne.

Kieltämättä hiukan ihmetytti, että taas avautumassa jossain lehdessä. Ja täytyy sanoa, että omien päiväkirjamerkintöjen julkaiseminen pussailuineen (kuin teinit:)) on aika ihmeellistä.Haastattelu sinänsä oli asiallinen, mutta sitä samaa tunteiden puimista, jota on luettu jo kaikista muistakin lehdistä. Ainoa uusi oli nämä päiväkirjamerkinnät.

Poliitikkojen ja muiden julkkisten on tosi vaikeaa löytää luotettavaa seuralaista. Heidän ympärillään pörrää kaiken maailman julkisuudenkipeitä pissiksiä.

todellakin paljastaa otteita päiväkirjastaan (jotka ovat kyllä tosi korneja ja epäaidon tuntuisia). Näissä päiväkirjaotteissa Susan mm. paljastaa miten Matti oli pyytänyt oliko se nyt toisille treffeille saunomaan. Seksinkin hän mainitsee. Mun mielestä koko lehtijuttu antoi tosi tyhmän ja kiipijämäisen kuvan naisesta. Vaikka suhde menisi poikki niin tollaset päiväkirjamerkinnät sun muut seksipuheet menevät jo tietyn rajan yli.

Sääliksi käy Susan-parkaa, kun tekee itsestään pellen.

En ainakaan itse suhtaudu Mattiin mitenkään eri tavalla kuin koskaan ennen. Pidän poliitikkoja ihan normaaleina ihmisinä, jotka mm. käyvät treffeillä ja harrastavat seksiä.t. ei-keskustan kannattaja pääkaupungista

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat