Vierailija

Kommentit (17)

Todellakin vaikuttaa ettei ole henkisesti tasapainossa, jotain psyykkisiä häiriöitä täytyy olla. Oiskohan Matti huomannut ja sen takia lopettanut suhteen...:(

Valittelee juorulehdissä ja naistenlehdissä miten ahdistaa kun joutuu julkisuuteen ja kertomaan elämästään. Ja nyt eron jälkeen tilittää joka kannessa miten ero otti koville ja että joutuu syömään masennuslääkkeitä (Ihan oikeasti, mitä ne ehti tapailla - viime keväästä?), ja miten tapasikin Matin netissä jnejne.Aikuinen ihminen ja käyttäytyy kuin joku teini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Paras" kommentti oli jotain tyyliin " oli pakko kertoa ' nettisalaisuus' , kun ei lähimmät ystävätkään siitä tienneet" .Juu-u, mäkin soitan aina Iltalehteen kertoakseni asiat lähipiirilleni.Kertakaikkisen yksinkertainen nainen.

kosmetologi-lähihoitaja tmv. jaksaa luulla, että kun vallan kahvassa oleva mies huvikseen deittailee, on se merkki siitä, että totta kai ko. mies haluaisi vakiintua ja jumahtaa sinne lähiösohvalle juuri heidän kanssaan. Kyl varmaan.

No en siinä mielessä, että mitään traagista ei ole tapahtunut. Vain normaalia ihmisten välistä suhdesähläilyä, josta aikuisen ihmisen pitäisi jo kunnialla selvitä.

ja mielikuvani muuttui. Ehkä Susan luuli, että kun se avautuu ja kertoo tuskastaan naistenlehdissä niin se saa sympatiat puolelleen. Mutta valitettavasti siinä ei kyllä käy niin ainakaan ton uusimman jutun luettuani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat