Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

keittiössa maustehyllyllä on kaks tonttua, jotka tyttö välttämättä halus jo laittaa esille :)

kunhan tästä nousen niin joulukalenterit laitan seinällemuu koristelu vasta joskus toisen adventin jälkeen..

Meillä on myös esillä, seinällä ja hyllyllä, ympäri vuoden pari enkeliä, jotka alunperin ovat joulukoristeita, mutta ovat niin nättejä, että pidän niitä esillä ympäri vuoden. Kankaasta tehdyn joulukranssin laitoin seinään jo kuukausi sitten, kun löysin sen kaappia siivotessani.

mutta nyt viikonloppuna ajattelin laittaa jouluvaloja ja kynttelikköjä, oveen kranssin ja yhden pikku tontun johonkin lapsille.Loput sitten vähän ennen aattoa.

(Lapsukaisella on nii monta kalenteria, että se ei varmaan ehdi edes päiväkotiin ennen joulua, kun sen pitää vehata niiden kalentereiden kanssa... Voi näitä nykyajan lapsia...)Viikonloppuna ajattelin laitella valoja ja kynttelikköjä, muuta sitten pikkuhiljaa.

ja sisälle kaksi sellaista Ikean valokranssia, toinen on olkkarin seinällä ja toinen keittiön pöydän yllä roikkumassa. Lisäksi asettelin keittiöön, olkkariin ja vanhempien makkariin pienet asetelmat, olkkarissa on sellaisen helmiäsimaalilla maalatun katelautasen päällä huoneen sävyyn sopivia joulupalloja, keittiössä samoin, makkarissa on isossa lasikulhossa lasisia joulupalloja ja siellä seassa pienet jouluvalot. Muita koristeita ei taida tullakaan, kun joulu vietetään mummolassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat