Vierailija

Kuorin perunat ja keitin ne. Sitten survoin, annoin jäähtyä puolisen tuntia ja laitoin jauhot joukkoon. Sekoitin tässä vaiheessa pari desiä keitinlientä sekaan, koska seos oli niin tönkköä, etten olisi muuten saanut jauhoja sekoitettua.



Pistin imeltymään takan päälle yöksi, mittasin vielä kinkunpaistomittarilla, että kattilan sisällä oli lämpöä 40 astetta. Aamulla avasin kannen, seos oli löystynyt ja kohonnut(?). Haisi myös omituiselta, haisi hivenen oudolta, vähän kuin hiivalta. Laitoin kolmeksi tunniksi uuniin imeltymään, koska ajattelin ettei ollut imeltynyt tarpeeksi. Nyt pelkään onko koko hoito pilalla. On uunissa vielä tunnin ja sitten selviää.

Tämä on toinen kerta kun yritän tehdä mokomaa laatikkoa. Mikä on ettei onnistu? Kertokaa joku, joka homman taitaa.

Kommentit (8)

haisi hiivalta ja oli vetelöitynyt. Kuuluuko niin käydä? Sotkin imeltymisen jälkeen sekaan maidon, sulatetun voin, siirapin ja suolan ja nyt sydän kurkussa odotan mitä tulee uunista ulos.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pilalla oli. Näyttää siltä, miltä kuuluukin, mutta maistuu maltaalta. Yäk!

En tajua miksen saa mokomaa lootaa onnistumaan. Siis se laatikko maistuu ihan käyneeltä, enemmän kotikaljalta kuin perunalaatikolta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat