Vierailija

ja jos nimi on yleinen, niin onko se paha asia?

Kommentit (5)

oli luokat täynnä jania, timoa, villeä, lauraa, samia ja katia. aika kurjaa lastenkin kannalta olla aina koulussa ' se pikkulaura' tai 'sami K.' tai vastaavaa...nykyisin väestörekisteristä löytyy top-kymppi nimet vuosien varrelta- niitä voisi verrata noihin timoihin ja sameihin, jolloin minä olin lapsi.kai ne on siis ne nikot, annit, aadat, jesset ym tänä päivänä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

useamman pariskunnan, jolla on sen niminen lapsi.Vaikkapa Emilia, Sara, Aleksi...Se, että haittaako nimen yleisyys, on tietysti vanhemmista itsestään kiinni. Nykyisin yleisimpiä nimiäkään ei anneta niin paljon, että niitä olisi ikäluokassa läheskään niin paljon kuin vaikka 70-luvulla Sareja tai 80-luvulla Sannoja.Minusta vain yleisimmät nimet ikään kuin menettävät persoonallisuutensa - mikä taas saattaa olla jonkun muun mielestä hyvä asia, ja lapsi saa halutessaan erottua joukosta muuten kuin nimellään.

Jos sillä ei ole väliä että nimi on ns. massanimi niin siitä vaan. Kaikille kuitenkin tulee esim. Eetusta mieleen että massanimi on. Nykyään ehkä siis enemmän arvoa mielikuvilla kuin ennen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat