Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

kyllä en kauheasti alasta tiedä, se kiinnostaisi itseänikin mahdollisena sivuaineena (aineenopeksi opiskelen), mutta työ voi olla aika monenmuotoista, jos erityisopettajana siis toimii, on emu- , eha- yms. luokkia. Eli työtä voi olla vammaisten parissa, " sopetumattomien" parissa, asperger tms. lasten parissa jne. Ei ole ainakaan tylsää ja yleensä luokkakoot paljon pienempiä jolloin voi enemmän paneutua varsinaiseen työhön ja lapsiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Psykologi keskittyy enemmän lasten henkilökohtaisiin ongelmiin, pedagogi enemmän oppimisvaikeuksiin. Jos ajattelet sitä lapsilähtöisesti.

Psykologian opintoihin tarvitset myös matematiikan taitoja, jotta pääset sisään.

Myös terapeutin työ kiinnostaa, erityisesti lasten psykiatria. En siis osaa päättää mikä sopisi minulle parhaiten. Etsin ' kutsumustyötäni' , minulla on yksi tutkinto takana, mutta en koe sitä omaksi alakseni.

valitsisin erkkapedan, niistä opettajista on pulaa ja on hyödyllistä työtä (ei sillä etteikö psykologikin tekisi hyödyllistä työtä, mutta kouluissa on lapsilla ja nuorilla vielä isompi hätä, harva heistä psykologille pääsee)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat